Duitsland 1994. Mysterie van Werner Masten. Met o.a. Manfred Krug, Charles Brauer, Mark Keller, Ulrich Faulhaber en Regimantas Adimaitis.

VPRO Cinema

De 21ste zaak van Paul Stoever (Krug) gaat over de infiltratie in zijn gebied - Hamburg - van de Russische maffia uit Sint Petersburg na het vallen van de Muur van Berlijn. Een Russische smeris die undercover in de hanzestad een grote smokkelzaak onderzocht, wordt vermoord en Stoever ontwaakt na een turbulent feest met een naakte, dode vrouw in bed. Hoewel hij op non-actief gesteld wordt, snuffelt Stoever verder en ontdekt sporen die leiden naar schurken die lid waren van de KGB, die sedert het afschaffen van het communisme niet meer bestaat. Om het geval op te lossen gaat Stoever in zijn eentje, onbewapend en incognito naar het voormalige Leningrad. Het scenario van Dieter Hirschberg is actueel voor zijn tijd en Krug kan niet stuk. Aflevering 288.

credits

Regie:
Werner Masten
Cast:
Manfred Krug, Charles Brauer, Mark Keller, Ulrich Faulhaber, Regimantas Adimaitis, Jenny Gröllmann, Wolf-Dietrich Sprenger, Gennadi Vengerov, Dietrich Mattausch, Manfred Möck
Jaar:
1994
Alt. titels:
Wodka zu viel, Ein
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Ein Wodka zu viel (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken