Duitsland 2001. Mysterie van Ralph Bohn. Met o.a. Dominic Raacke, Boris Aljinovic, Valentina Sauca, Claudia Michelsen en Jochen Horst.

VPRO Cinema

De overval door een stel gangsters op een geldtransportauto in Berlijn mislukt falikant. De misdadigers ontkomen in een toevallig voor de bank geparkeerde auto, waarin de kleine Maike Forster (Bae[KL29]ler) op de achterbank zit. Aanvankelijk hebben de overvallers haar niet in de gaten. Een delicate aangelegenheid voor Ritter (Raacke) en Stark (Aljinovic), want ze moeten niet alleen het kind redden, maar haar eveneens aan de praat krijgen omdat zij de enige is, die de schurken kan identificeren. Bij hun onderzoek ontdekken de commissarissen dat Maike`s ouders, Jennifer (Michelsen) en Peter (Horst) elkaars bloed wel kunnen drinken en dat de auto er toch niet zo toevallig stond. Tweede zaak van Ritter en Stark die een sterk team vormen en een goed scenario van Lienhard Wawrzyn, al staat de afloop van meet af aan volledig vast. Het camerawerk is van Thomas Etzold. Aflevering 473.

credits

Regie:
Ralph Bohn
Cast:
Dominic Raacke, Boris Aljinovic, Valentina Sauca, Claudia Michelsen, Jochen Horst, Leonie-Benice Baeßler, Rainer Strecker, Ernst-Georg Schwill
Camera:
Thomas Etzold
Jaar:
2001
Alt. titels:
Lange Arm des Zufalls, Der
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen