Follow Your Heart

1998, Lorenzo Doumani, 87 minuten

Verenigde Staten 1998. Komedie van Lorenzo Doumani. Met o.a. Ted McGinley, Brenda Epperson Doumani, Jack Scalia, Bernie Kopell en Leah Remini.

VPRO Cinema

Als een regisseur een film met zijn vrouw in de hoofdrol maakt, dan is het uitkijken geblazen. Dat is ook hier het geval, want het scenario van regisseur Doumani is niet meer dan een flauw sprookje van een jonge vrouw, Taylor Monahan (Epperson Doumani), die in New York haar werk kwijtraakt en met haar vriendin haar geluk in L.A. gaat beproeven. Een wat voor een geluk: ze hengelt de miljardair uit de titel op! Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, de nodige misverstanden, verschillende opvattingen over het leven en de bijna onoverbrugbare kloof tussen jong en oud. Het camerawerk is van Hanania Baer. Kan men consumeren zonder dat het schadelijk voor de gezondheid is, maar dat zeperige wereldje bestaat in werkelijkheid natuurlijk niet.

credits

Regie:
Lorenzo Doumani
Cast:
Ted McGinley, Brenda Epperson Doumani, Jack Scalia, Bernie Kopell, Leah Remini, Brian Keith, Brian Carpenter, Donald Burton, Nell Carter, Lech Remini, Brenda Dourmani
Scenario:
Lorenzo Doumani
Productie:
Jack Scalia, Jerrold W. Lambert
Camera:
Hanania Baer
Muziek:
Teddy Pendergrass
Jaar:
1998
Genres:
Komedie, Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Follow Your Heart (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer