Tatort - Allein in der Falle

1998, Hans Noever, 90 minuten

Duitsland 1998. Mysterie van Hans Noever. Met o.a. Jochen Senf, Arno Jos Graf, Michou Friesz, Sinaida Stanley en Mark Kuhn.

VPRO Cinema

Bij een bankoverval komt de directeur om het leven. De politie arresteert Andr[KA1]e Berger (Eitner), een voormalig lid van het vreemdelingenlegioen, die niet over een waterdicht alibi beschikt. Een DNA-test wijst bovendien uit dat er zich huiddeeltjes van Berger onder de nagels van het slachtoffer bevonden. Kommissar Max Palu (Senf) laat zich echter niet door indirecte bewijzen misleiden. Hij slaagt er inderdaad in om zwakke schakels in het hightech onderzoek aan het daglicht te brengen en de onschuldige Berger te redden. Een heel actueel en spannend verhaal naar een scenario van Alex Martin en Marion Reichert, geregisseerd door gerenommeerde TATORT-regisseur Noever. Senf spreekt tot de verbeelding als Palu, de onconventionele commissaris uit Saarbrücken, die weet wat 'Saar-voir-vivre' is en misdadigers op zijn fiets opjaagt. Negende zaak van Palu, aflevering 402.

credits

Regie:
Hans Noever
Cast:
Jochen Senf, Arno Jos Graf, Michou Friesz, Sinaida Stanley, Mark Kuhn, Felix Eitner, Carina Barone, Gudrun Tielsch, Willi Fries
Productie:
Martin Buchhorn
Jaar:
1998
Alt. titels:
Allein in der Falle
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Reageer