Duitsland 2002. Romantiek van Claudia Garde. Met o.a. Anneke Kim Sarnau, Thomas Sarbacher, Claudio Caiolo, Patrizia Moresco en Leonard Lansink.

VPRO Cinema

Clara (Sarnau) woont samen met de verstrooide professor etnologie Paul (Sarbacher). Zo na[KA3]ief is die Paul ook weer niet, want achter zijn schuchtere voorgevel gaat een grote guit schuil, die af en toe - na werktijd - zijn welwillende assistente pakt in het museum voor volkenkunde. Als Clara dit ontdekt, wil zij zich revancheren voor een nachtje met macho Leo (Caiolo). De schijn bedriegt: Leo is serieus. Na het afstoten komt het tot aantrekken met Leo, als Paul op reis is, en dan ontdekt Clara dat ze van allebei houdt. Dat kan echter niet, dus moet ze kiezen. De kijker wordt tot het aanvaardbare einde in spanning gehouden hoe de keuze nu valt. Uiteraard onthullen wij dit niet, want dat zou het plezier bederven, dat men aan deze komische driehoeksverhouding zou kunnen beleven. Er wordt enthousiast gespeeld en het biedt aardige verstrooiing onder de regie van Garde. Het scenario is van Güzin Kar. Het camerawerk is van Til Maier. Stereo, 16:9.

credits

Regie:
Claudia Garde
Cast:
Anneke Kim Sarnau, Thomas Sarbacher, Claudio Caiolo, Patrizia Moresco, Leonard Lansink, Gisela Schneeberger, Tamara Simunovic, Anja Franke, Wolff Lindner, Anton Rattinger
Scenario:
Güzin Kar
Camera:
Til Maier
Muziek:
Jörg Lemberg
Jaar:
2002
Genres:
Romantiek, Komedie
Trefwoorden:
Romantische komedie
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Mehr als nur Sex (2002) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken