Duitsland 2000. Mysterie van Michael Lähn. Met o.a. Dominic Raacke, Stefan Jürgens, Christian Grashof, Axel Milberg en Katharina Schüttler.

VPRO Cinema

Een zonderlinge oude man (Grashof) met de bijnaam Der Trippler (de dribbelaar) wordt beschuldigd van de moord op een jongetje. De schijn is tegen hem en wat de buurt betreft, heeft hij het gedaan. Ook voor de vader Thomas Karsten (Milberg) is hij de dader. Till Ritter (Raacke) en Robert Hellmann (J[KA3]urgens) onderzoeken de zaak en stuiten op de nodige ongerijmdheden die duiden in de richting van Susi (Tkotsch), de zus van het slachtoffertje. Inmiddels wil Karsten het recht in eigen hand nemen. Het scenario van Danuta Harrich-Zandberg en Norbert Sütsch is conventioneel, maar Raacke en Jürgens houden de aandacht behoorlijk vast en het thema van een potentiële knapenschender, vooroordeel en familieproblemen sprak de kijker aan. Het camerawerk is van Wolf Siegelmann. Aflevering 451.

credits

Regie:
Michael Lähn
Cast:
Dominic Raacke, Stefan Jürgens, Christian Grashof, Axel Milberg, Katharina Schüttler, Sina Tkotsch, Nils Bruno Schmidt, Peter Flechtner, Susan Schmuckert
Camera:
Wolf Siegelmann
Jaar:
2000
Alt. titels:
Trippler, Der
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Der Trippler (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken