Verenigde Staten/Canada 2002. Thriller van Paul Antier. Met o.a. Judge Reinhold, Penelope Ann Miller, Timothy Busfield, Fulvio Cecere en Matthew Walker.

VPRO Cinema

Ieder hart is een wandelende tijdbom, maar tv-film Dead in a Heartbeat doet er een fantasievol schepje bovenop. Ontplof-expert luitenant Tom Royko (Reinhold) is met de situatie geconfronteerd waarin hij een onwaarschijnlijke samenwerking moet aangaan met een eenkennige hartchirurge. Ex-patiënten van dokter Gillian Hayes (Miller) exploderen de laatste tijd namelijk bij bosjes en dat is slecht voor de klandizie. Het vuurwerk uit de toverkist van Tony Lazarowich (Catwoman) lijkt op allerlei ongeplande momenten te ontbranden in deze malle toestand. Wel leuk dat men een unieke combinatie gevonden heeft, Speed met E.R., en ook wonderlijk om te zien dat Reinhold (Beverly Hills Cop) ineens redelijk acteert.

credits

Regie:
Paul Antier
Cast:
Judge Reinhold, Penelope Ann Miller, Timothy Busfield, Fulvio Cecere, Matthew Walker, Sara Jane Redmond, D. Harlan Cutshall, Jeffrey Ballard, William DeVry, Dan Paulson, Brad Sihvon, Mark Holden, Adam Harrington
Scenario:
Mark Rosman, Richard Ades
Productie:
Shawn Williamson
Camera:
Danny Nowak
Muziek:
Louis Febre
Jaar:
2002
Genres:
Thriller, Actiefilm
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten, Canada

op televisie
0 uitzendingen

Dead in a Heartbeat (2002) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken