Sex Court: The Movie

2002, John Quinn, 90 minuten

Verenigde Staten 2002. Erotiek van John Quinn. Met o.a. Skye Ashton, Frederico Dordei, Nikki Fairchild, Katie Lohmann en Mia Zottoli.

VPRO Cinema

De ervaren vrouwelijke rechter in echtscheidingszaken `Judge Julie` (de veertig-jarige Strain) staat erom bekend dat zij geschillen buiten de rechtbank in der minne schikt. Ze besluit een aantal zaken in haar slaapkamer te behandelen, zodat er onmiddellijk `gevonnist` kan worden. Voor haar verschijnen een ontrouwe echtgenoot, een verleider die met hypnose zijn slachtoffers willoos maakt, en een lesbienne met een gespleten persoonlijkheid die alle wildvreemde mensen, die ze tegenkomt, in haar bed wil halen. Als grappig bedoeld (je moet de humor kunnen waarderen) en zonder echt onvertogen sc[KA2]enes (veel illusies, maar je ziet niks). Na een kwartier hou je het wel voor gezien. Het scenario is van Leland Zaitz, die zich liet inspireren door een reeks op het Playboy Channel.

credits

Regie:
John Quinn
Cast:
Skye Ashton, Frederico Dordei, Nikki Fairchild, Katie Lohmann, Mia Zottoli, Regina Russell, Alexandra Silk, Julie Strain, Stephania Swinney, Inari Vachs, Onyx, Brad Bartram
Scenario:
Leland Zaitz
Productie:
Kelly Andrea Rubin
Jaar:
2002
Genres:
Erotiek, Komedie
Trefwoorden:
Klucht, Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Sex Court: The Movie (2002) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer