Another Day

2001, Jeffrey Reiner, 120 minuten

Verenigde Staten/Canada 2001. Mysterie van Jeffrey Reiner. Met o.a. Shannen Doherty, Max Martini, Kristina Nicoll, Courtney Kidd en Julian McMahon.

VPRO Cinema

Kate (Doherty) studeert medicijnen en raakt in verwachting van Paul (Martini). Met een carri[KA2]ere voor ogen twijfelt ze of ze de zwangerschap zal onderbreken. Ze heeft er een heftige discussie over met Paul en ze besluit na te denken. Dan hoort ze dat Paul is omgekomen bij een brand. Vier jaar later is Kate de moeder van Meghan (Kidd) en heeft een goede relatie opgebouwd met David (McMahon), die zij nog uit haar kinderjaren kent. David zou wel met haar willen trouwen, maar Kate is er nog niet aan toe. Tijdens een wandeling raakt Meghan te water en Kate duikt haar na. Als ze wordt opgedregd, is ze buiten bewustzijn. Voor Kate's gevoel is ze teruggekeerd naar twee dagen voor de fatale brand. Nu doet ze er alles aan om Paul te redden, maar ze realiseert zich tegelijkertijd dat ze ook van David houdt. Het voorspelbare scenario van Helen Frost en Don MacLeod is voor romantische zielen en de fans van Doherty. Braaf geregisseerd door Reiner met keurige vertolkingen van de hoofdrollen. Het camerawerk van Gavin Smith ziet er mooi uit en het geheel is vele malen beter dan de stuff van Rosamunde Pilcher of Mary Higgins Clark.

credits

Regie:
Jeffrey Reiner
Cast:
Shannen Doherty, Max Martini, Kristina Nicoll, Courtney Kidd, Julian McMahon, Tom Anniko, Pauline Broderick, Chad Bruce, David Ferry, Bob Huculak, Anne Ross
Productie:
Eric Norlen, Gord Haines, Tara McCann, Shannon O'Connor, Lesley Oswald
Muziek:
John McCarthy
Jaar:
2001
Genres:
Mysterie, Thriller, Sciencefiction
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigde Staten, Canada


op televisie
0 uitzendingen

Another Day (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer