Canada/Verenigde Staten 2003. Drama van Peter Svatek. Met o.a. Elizabeth Berkley, Corey Sevier, Rick Roberts, Sarah Allen en Karen Robinson.

VPRO Cinema

De nieuwe scheikundelerares op de high school Christie Dawson (Berkley) is nog jong en een knappe verschijning. Ze wil dat haar leerlingen een warme belangstelling krijgen voor haar saaie vak. Ze probeert zich kameraadschappelijk op te stellen en laat merken dat de pupillen op haar kunnen rekenen. Haar oudere en behoudende collega's bekijken haar met zekere afgunst en wantrouwen. Te laat merkt Christie dat Josh Gaines (Sevier) verliefd op haar is. Als hij een onhandige poging tot toenadering doet, wijst Christie hem resoluut van de hand, waarop Josh haar beschuldigt van verkrachting. Christie wordt onmiddellijk geschorst. Detective Polanski (Steve Adams) stelt in opdracht van de officier van justitie Milletti (Lynne Adams) een onderzoek in. Het spel is heel behoorlijk, Berkley-fans zijn dik tevreden, terwijl het realistische scenario van Edithe Swensen op een ware gebeurtenis gebaseerd zou kunnen zijn.

credits

Regie:
Peter Svatek
Cast:
Elizabeth Berkley, Corey Sevier, Rick Roberts, Sarah Allen, Karen Robinson, Lynne Adams, Steve Adams, Susan Almgren, Susie Almgren, Mark Camacho, Brian Wrench
Productie:
Robin Spry, Judy Cairo
Camera:
Serge Ladouceur
Muziek:
James Gelfand
Jaar:
2003
Genres:
Drama, Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Student Seduction (2003) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken