Verenigd Koninkrijk 2002. Familiefilm van Cilla Ware. Met o.a. Chloe Tempest-Jones, Zoë Tempest-Jones, Paul Warriner, Rachael Dowling en Ann Beach.

VPRO Cinema

Sedert het overlijden van hun moeder woont oma (Beach) in huis en zorgt voor de eenei[KA3]ige, tien-jarige tweeling Garnet (Chloe Tempest-Jones) en Ruby (Zo[KA3]e Tempest-Jones). Als hun vader (Warriner) de aantrekkelijke Rose (Dowling) ontmoet, besluit hij met haar te trouwen. Hij wil van de stad naar het land verhuizen, waar hij in een kleine plaats een boekwinkeltje wil openen. Garnet en Ruby zijn ontdaan, beschouwen Rose als een indringster en proberen zich op de nieuwe school te misdragen in de hoop naar hun oude school en oma te worden teruggestuurd. Als ze willen meedoen aan een programma voor tweelingen, ontdekken zij hoe verschillend ze toch zijn. Het scenario van Julianne Wilson betreedt de bekende paden over kleine meisjes die groot worden, hun moeder missen en zichzelf moeten ontdekken. Het camerawerk is van Gary Hawkey.

credits

Regie:
Cilla Ware
Cast:
Chloe Tempest-Jones, Zoë Tempest-Jones, Paul Warriner, Rachael Dowling, Ann Beach, Bruce Montague, Charlotte Coleman, Charles Pette, Ian Brooker, Alexander John
Productie:
Yvonne Davies, Julian Meers
Camera:
Gary Hawkey
Muziek:
Nick Harvey
Jaar:
2002
Genres:
Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Kinderfilm, Jeugdfilm, Amusement voor kinderen
Landen:
Verenigd Koninkrijk


op televisie
0 uitzendingen

Double Act (2002) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken