Verenigd Koninkrijk 1996. Mysterie van Ken Grieve. Met o.a. Amanda Redman, Caroline Loncq, David Hunt, David Herlihy en Nigel Clauzel.

VPRO Cinema

In derde aflevering van serie rond door Beck (Redman) die vermiste personen opspoort, is John Stanford (Hardiman) acht maanden weduwnaar sinds zijn vrouw aan kanker overleed. Enkele dagen voor hij als apotheker op pensioen wil gaan wordt hij vermist. Zijn weinig sympathieke dochter Clare (Lynn-Evans) vraagt Beck hem te zoeken. Beck komt te weten dat Clare het haar vader nooit vergeven heeft haar moeder aan haar dood te hebben `geholpen`. Het is nu zeer de vraag of dit een aanwijzing is die in verband staat met de verdwijning van John. Geschreven door Paul Hines, speciaal voor Redman die eens te meer schittert als knappe, wilskrachtige vrouw die zonder problemen gestalte geeft aan iemand die vrouwelijkheid en feminisme best weet te combineren. In de reeks heeft mooie Beck twee mannen: macho, gescheiden flik Tally (Herlihy) voor de lichamelijke behoeften in haar leven, en de psychiater Mick (Hunt) die haar geestelijk in evenwicht houdt.

credits

Regie:
Ken Grieve
Cast:
Amanda Redman, Caroline Loncq, David Hunt, David Herlihy, Nigel Clauzel, William Ash, Timothy Gleed, Terrence Hardiman, Kate Lynn Evans, Robert Morgan, Nancy Lodder, Eryl Maynard, Ian Pepperell
Scenario:
Paul Hines
Productie:
Jacky Stoller
Jaar:
1996
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Detectivefilm
Landen:
Verenigd Koninkrijk


op televisie
0 uitzendingen

Beck: Episode 3 (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken