FW: Filmpje archief aflevering 126 t/m130

Aflevering 126 en verder

Archief

Aflevering 126: Sterren voor ze bekend werden

Wat deden Jim Carrey, Nicole Kidman, Jack Black, Sandra Bullock en 21 andere Hollywoodsterren voordat ze bekend werden? Een afwisselend gênant, vertederend en hilarisch overzichtsfilmpje.


Aflevering 127: Terminus

Trevor Cawood verzorgde de special-effects van tv-series als Smallville en Stargate en de laatste twee Matrix-films. Zelf maakte hij de intrigerende korte film Terminus, over een man die wordt gevolgd door een betonnen beeld. 


Aflevering 128: Depp vs Gervais

Tijdens de Golden Globe uitreiking was Ricky Gervais bepaald niet vleiend over sommige aanwezigen. Ook Johnny Depp kreeg het zwaar te verduren. Later komt Depp op bezoek bij Gervais.

 ( Kort filmpje ter promotie van de nieuwe, Extras-achtige serie die Gervais voor de BBC maakt.)

Aflevering 129: How Lord of the Rings Should Have Ended

Tien uur nodig om The Lord of the Rings te vertellen? Dat kan veel sneller, vinden de makers van HowItShouldHaveEnded.com, een verzameling animatiefilmpjes die laten zien hoe films beter hadden kunnen eindigen. Met titels als The Dark Knight, The Matrix, Harry Potter en Star Wars. Een overzicht van alle filmpjes is hier te vinden.


Aflevering 130: Het filmjaar 2011

2011 zit er bijna op. Een Amerikaanse filmfan maakte een mooie compilatie van alle (Amerikaanse) releases van het jaar. Hoeveel titels herken je?


advertentie