FW: Filmpje archief aflevering 161 t/m 164

Aflevering 161 en verder

Bezoek hier het volledige archief

161: Tom Hanks: The Movie

Tom Hanks heeft al veel meegemaakt. Niet alleen lijdt hij aan diabetes, maar ook heeft hij in Vietnam gestreden, vloog hij eens om de maan, spoelde hij aan op een onbewoond eiland en werd zijn schip gekaapt door Somalische piraten. Over dat turbulente leven is nu eindelijk een film gemaakt.


162: The Bear and the Hare

'Er was eens een beer die nog nooit Kerst had gezien. Wanneer de winter zich aandient begint de beer aan zijn jaarlijkse winterslaap om vervolgens door de beste tijd van het jaar heen te snurken. Zijn vriend de haas is vastbesloten de beer een geschenk te geven dat hij nog nooit gezien heeft: kerstmis.' Aldus warenhuisketen John Lewis over hun nieuwste promofilmpje .

Beetje cheesy? Misschien, maar de making of zal vast veel kritiek doen verstommen:Aflevering 163: Aningaaq


Sandra Bullock had het in Gravity maar moeilijk. Een beetje soelaas vond ze in een gesprek met ene Aningaaq en zijn honden. Dat deze gesprekspartner ook z'n strubbelingen had laat Jonás Cuarón ( zoon van, en co-scenarist van de betreffende ruimtefilm) zien in deze ingetogen korte film, die is ingestuurd voor de Oscars in de categorie korte film.


Aflevering 164: Between Two Ferns met Obama

In het webprogramma Between Two Ferns ontvangt Zach Galifianakis (bekend van o.a. de Hangover-films ) beroemde gasten voor een zeldzaam ongemakkelijk gesprek. Zijn meest recente gast is niemand minder dan de Amerikaanse president. Die er zit om iets te pluggen, maar bepaald geen slecht figuur slaat. Geslaagde grap of flauwe publiciteitsstunt? Beoordeel zelf.

 

 

 

advertentie