Dorothy Wood

Acteur

Dorothy Wood is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Border Intrigue

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Franklyn Farnum, Jack Vernon, Mathilda Brundage, Dorothy Wood en Robert E. Cline.

Wright wil de ranch van Farnum in zijn bezit krijgen en weet via diens broer Vernon invloed te krijgen, maar Farnum denkt er niet aan. Een stukje dramatiek brengt Vernon vervolgens in Mexico, waar hij Wrights bescherming zoekt. Farnum gaat op zoek naar zijn broer. James Ormont was de scenarist en Walter Griffin de cameraman voor producent Jesse Goldburg.

A Streak of Luck

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Richard Thorpe. Met o.a. Buffalo Bill Jr., Dorothy Wood, Nelson McDowell, Bertram Marburgh en Charles Whitaker.

Bill wordt door zijn vader de deur uitgekeken en beleeft dan in het Wilde Westen een serie avonturen tot hij het ware meisje leert kennen, en rust in zijn leven vindt. Regisseur Thorpe schreef, onder zijn schuilnaam Frank L. Inghram, het scenario naar een verhaal van Phillip Hubbard.

Rarin' to Go

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Richard Thorpe. Met o.a. Buffalo Bill Jr., Olin Francis, L.J. O'Connor, James T. Kelley en Dorothy Wood.

Dit was de eerste van een serie westerns met Jay Wilsey in de hoofdrol. Onder die naam werd hij in 1896 geboren in Wyoming. Producer Lester F. Scott Jr. veranderde zijn naam in de bekende klank uit de geschiedenis: Buffalo Bill Jr. Het zou een succesvolle serie worden, die pas in 1928, na 27 westerns, tot een eind kwam. Francis, de booswicht, sticht onheil aan tussen een paar ranchers. Maar Bill komt op tijd om zijn meisje en haar vader te redden. De film is gebaseerd op het verhaal RATTLER ROCK van Ralph Cummins.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dorothy Wood op televisie komt.

Reageer