Stuart Patton

Regisseur

Stuart Patton is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Fangs of Destiny

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Stuart Patton. Met o.a. Dynamite, Edmund Cobb, Betty Caldwell, George Periolat en Carl Sepulveda.

De hond Dynamite is de hoofdrolspeler in deze western, waarin alles om een ranch draait. Een bende wil de ranch in haar bezit krijgen, omdat er olie in de grond zit. Om de rancher te dwingen te verkopen, gaat de bende over tot veediefstal. Dynamite en Cobb zijn hun tegenstanders. George Morgan was de scenarist en Jerry Ash de cameraman.

The Night Hawk

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Stuart Patton. Met o.a. Harry Carey, Claire Adams, Joseph Girard, Fred Malatesta en Nicholas De Ruiz.

Carey heeft altijd graag voor de goedhartige schurk gespeeld en ook in deze western krijgt hij daarvoor weer alle kans. In New York helpt een Mexicaan hem aan de politie te ontsnappen - in ruil daarvoor zal Carey een sheriff ombrengen in het Wilde Westen. Maar hij wordt verliefd op de dochter van die sheriff... problemen dus! Joseph Poland was de bewerker van het verhaal van Carlysle Graham Raht.

Man to Man

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Stuart Patton. Met o.a. Harry Carey, Lillian Rich, Charles Le Moyne, Harold Goodwin en Willis Robards.

Een ongewoon begin voor een western, waarin Carey de zoon is van een rijke rancher. Hij trekt naar de Zuidzee-eilanden, waar hij een vrouw redt uit handen van een Rus. De vrouw sterft en pa kort daarna; deze liet zijn ranch aan zijn zoon na. Hij keert terug, maar velen zien hem liever gaan dan komen en vóór hij de zaak onder controle heeft, moet er heel wat af-geknokt worden. George Hull bewerkte de roman van Jackson Gregory. William Thornley deed het camerawerk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stuart Patton op televisie komt.

Reageer