Gabriella Ferri

Acteur, Componist

Gabriella Ferri is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Hab ich nur deine Liebe

1989 | Romantiek, Drama

Duitsland 1989. Romantiek van Peter Kern. Met o.a. Christa Berndl, Tilo Prückner, Ankie Beilke-Lau, Marcelo Uriona en Brigitte Janner.

Een geremde computerspecialist ontmoet Grete, die een beetje gek is. Ze kan niet spreken en moet zich met zingen verstaanbaar maken. Tussen de twee buitenbeentjes bloeit de liefde op. De film is eigenlijk een allegorie - soms wat al te melodramatisch - over hoe contactarmoede en ongevoeligheid overwonnen kan worden in onze moderne maatschappij.

Remo e Romolo

1976 | Historische film

Italië 1976. Historische film van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Enrico Montesano, Pippo Franco, Gabriella Ferri, Gianni Agus en Bombolo.

Een heerlijke satire, deze zogenaamde biografie van de stichters van Rome. Remo (Montesano) is een flierefluiter, Romolo (Franco) is een serieuze, hardwerkende kerel met een visie. Ook het Vaticaan wordt ertussen genomen in deze film: als Remo, die door zijn broer gedood is, weer tot leven wordt gewekt begint hij vrede en liefde te prediken, terwijl Romolo bezig is met de bouw van Rome, waar decadente feesten gegeven worden, waaraan ook homo's en transseksuelen deelnemen.

Remo e Remolo - storia di due figli di una lupa

1976 | Komedie

Italië 1976. Komedie van Castellacci en Pingitore. Met o.a. Enrico Montesano, Pippo Franco en Gabriella Ferri.

Nieuwe vertelling over de stichters van Rome, Romulus en Remus, die werden verzorgd door een prostitu[KA1]e genaamd Lupa (wolvin). Zij groeiden op onder voortdurend geruzie. Toen Rome was gesticht doodde Romulus Remus. De film is een op deze legende gebaseerde parodie, goed geregisseerd met enkele amusante scènes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gabriella Ferri op televisie komt.

Reageer