Fran Borgia is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

A Land Imagined

2018 | Drama, Mysterie

Singapore/Frankrijk/Nederland 2018. Drama van Siew Hua Yeo. Met o.a. Peter Yu, Xiaoyi Liu, Yue Guo, Jack Tan en Ishtiaque Zico.

Wanneer de Chinese gastarbeider Wang in Singapore spoorloos verdwijnt, lijkt niemand iets om de zaak te geven. Met uitzondering van rechercheur Lok, die zich ondanks (of dankzij) zijn slapeloosheid in de zaak vastbijt en zich volledig in het leven van Wang verplaatst. Wat hem onder meer leidt naar een gamecafé waar een mysterieuze jonge vrouw de scepter zwaait. Prachtig gefilmde neo-noir waarin droom en werkelijkheid, dag en nacht en de verhaallijnen van de twee hoofdpersonages voortdurend door elkaar lopen. Nodeloos verwarrend misschien, maar als portret van de schaduwzijden van een metropool buitengewoon fascinerend.

Apprentice

2016 | Drama

Duitsland 2016. Drama van Boo Junfeng. Met o.a. Firdaus Rahman, Wan Hanafi Su en Gerald Chew.

De Singaporees Aiman, die met zijn oudere zus een flatwoning deelt, raakt in zijn nieuwe cipiersbaan bevriend met oudere collega Rahim; deze blijkt de beul van de strafinrichting te zijn. Aiman ontwikkelt een fascinatie voor het ambacht en gaat in de leer bij de veteraan scherprechter die met grote expertise de strop hanteert. Onconventioneel gevangenisdrama met goed geschreven personages heeft behalve surpriseplotwendingen ook onuitgesproken elementen die geniepig knagen aan de kijkersgeest. Schemerlichtrijke interieurfotografie door Fransman Benoit Soler intensiveert de morbide, claustrofobische sfeer.