Otto Stern

Acteur

Otto Stern is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Immer bei Vollmond

1969 | Misdaad, Komedie

Duitsland 1969. Misdaad van Rudolf Lubowski. Met o.a. Otto Stern, Heinz Wiss, Alois M. Giani, Kai Fischer en Li Menon.

De geheimzinnige moorden op een aantal vrouwen doen een stad de adem inhouden. Een politieagent, die steeds door zijn vrouw gepest wordt, moet er op af. Lachwekkende en technisch zeer onvolmaakte onzin.

Residencia para espias

1967 | Thriller

Spanje 1967. Thriller van Jesús Franco. Met o.a. Eddie Constantine, Diana Lorys, Otto Stern, Anita Hofer en Mari Paz Pondal.

De geheim agent Layton (Constantine) speurt in Istanboel naar een organisatie, die Amerikaanse staatsgeheimen aan de Russen verkoopt. De zeer magere plot is opgesmukt met velerlei nevenintriges en natuurlijk amoureuze avontuurtjes, want Eddie blijft Eddie. Traag tempo; weinig spanning. Pover amusement en teleurstelling voor fans van Constantine. Beter bekend onder de Franse titel: ÇA BARDE CHEZ LES MIGNONNES!

Orden für die Wunderkinder

1963 | Komedie

Duitsland 1963. Komedie van Rainer Erler. Met o.a. Karl Heinz Schroth, Edith Heerdegen, Hans J. Dietrich, Robert Meyn en Herta Konrad.

`Oberregierungsrat` Ziegler (Schroth) - van huis uit huwelijksmakelaar (lees: -zwendelaar) - zit in een bejaardentehuis na zijn 'pensionering' en vertelt aan een medebewoonster hoe hij 'carrière' heeft gemaakt door handig in te spelen op menselijke hoogmoed door de 'kleren van de keizer' te verkopen en in te spelen op het ontzag voor gezag met een Hauptmann von Köpenickachtige 'lintjesregen'. Deze maatschappelijke satire - eigenlijk een raamvertelling - steekt heerlijk de draak met een stukje Duitse mentaliteit. De film werd bekroond met de Prix Italia in 1964. Het scenario is van regisseur Erler, naar een idee van W.P. Zibaso. Het camerawerk is van Werner Kurz.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Otto Stern op televisie komt.

Reageer