Christiane Martel

Acteur

Christiane Martel is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Rosa Blanca

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Roberto Gavaldón. Met o.a. Ignacio López Tarso, Christiane Martel, Reinhold Olszewski en Rita Macedo.

Een plattelandsfamilie raakt zijn land kwijt aan een oliemaatschappij die vuil spel speelt. Deze film ging pas elf jaar nadat hij gemaakt was in première. Een demogogische sociale aanklacht, maar wel melodramatisch.

Ojos tapatíos

1960 | Musical

Mexico 1960. Musical van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Christiane Martel, Luz María Aguilar, Pedro Geraldo en Julio Julián.

Enkele jonge studenten willen dolgraag La Bohème van Puccini opvoeren, maar moeten volksliedjes zingen om succes te hebben op het artistieke vlak. Het verhaal van de film lijkt in niets op dat van de gelijknamige, in 1937 door Boris Maicon gemaakte rolprent. Met stijl gefilmd, goed gespeeld en goed gezongen.

Wild Stampede

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Raoul de Anda. Met o.a. Luis Aguilar en Christiane Martel.

Nagesynchroniseerd in het Engels. Boeven en revolutionairen vechten om een kostbare veestapel wilde paarden. Actie wordt in de rug gesteund door prachtige buitenopnamen.

Señoritas

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Fernando Méndez. Met o.a. Christiane Martel, Ana Bertha Lepe, Sonia Furió en Mapita Cortés.

Vier meisjes uit de welgestelde middenklasse hebben genoeg van het leven dat zij leiden. Een stupide melodrama waarin men probeert om jeugdige meisjes en hun vaders te waarschuwen tegen de gevaren van het 'moderne leven'

Poker de reinas

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Christiane Martel, Flor Silvestre, Elvira Quintana en Mapita Cortés.

De wederwaardigheden van vier zangeressen die een eigen zaak willen beginnen. Niet heel goed, maar wel opgevrolijkt door een reeks uitermate bevallige actrices.

Infierno de almas

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Benito Alazraki. Met o.a. Christiane Martel, Ramón Armengod, Sonia Furió en Tito Junco.

Door een misverstand wordt een man gezocht door de politie. Hij zoekt zijn toevlucht in het huis van een cabaretière die op haar beurt de vriendin is van een politieman. Omdat de regisseur hier de draad van het verhaal kwijtraakt, zoekt hij zijn toevlucht tot de fysieke kwaliteiten van de dames Martel en Furió, om het geheel toch nog interessant te maken. Vergeefs.

Impaciencia del corazón

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Tito Davison. Met o.a. Martha Mijares, Christiane Martel, Armando Silvestre en Andrés Soler.

Tijdens de Frans-Mexicaanse oorlog van 1866 wordt een imperialistische kapitein verliefd op een vrouw die hem van zijn verwondingen geneest. Het verlamde nichtje van de vrouw wordt op haar beurt verliefd op hem. Goed gesitueerd en fantastisch geacteerd, niettemin stelt de film op zich niet veel voor.

Estampida

1958 | Western

Mexico 1958. Western van Raúl de Anda. Met o.a. Luis Aguilar, Christiane Martel, Agustín de Anda en José Elías Moreno.

Ten tijde van de Mexicaanse Revolutie worden twee cowboys gedwongen om hun koeien onder de prijs te verkopen aan een kolonel van generaal Huerta. Later komt de kolonel er achter dat het gestolen vee betrof, waarop hij vervolgd wordt. Veel actie met voor elk wat wils, er komen zelfs indianen in voor.

Viva el amor

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Mauricio de la Serna. Met o.a. Silvia Pinal, Christiane Martel, Emilio Tuero en Carlos Baena.

Een artieste staat op het punt om met een getrouwde man weg te lopen, als zijn vrouw en haar vriend in het spel komen. Met zijn vieren besluiten ze naar Acapulco te gaan. Moraliserend prutswerk, gebaseerd op het boek Cuando ella es la otra, van de Spaanse schrijver Víctor Ruíz Iriarte.

Adán y Eva

1956 |

Mexico 1956. Alberto Gout. Met o.a. Christiane Martel en Carlos Baena.

Het verhaal van Adam en Eva is verfilmd zonder het minste gevoel voor humor en temidden van afzichtelijke decors. Vulgair en langdradig.

Una Lección de amor

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Christiane Martel, Carlos Navarro, Enrique Rambal en Raúl Martínez.

Dankzij de vreemde krachten van een rijke toerist vindt een zangeres roem en liefde. Een aanstellerig melodrama met musical- achtige trekjes.

Corazón salvaje

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van Juan J. Ortego. Met o.a. Martha Roth, Christiane Martel, Carlos Navarro en Rafael Bertrand.

Door toedoen van een perverse vrouw belandt een bruut in de gevangenis. Zeer slechte film.

Bataclán mexicano

1955 | Komedie, Musical

Mexico 1955. Komedie van Raúl de Anda. Met o.a. Christiane Martel, Agustín de Anda, Fernando Casanova en Oscar Ortíz de Pinedo.

Om niet uit haar dorp te worden weggestuurd moet een beroemde zangeres een huwelijk fingeren met een ingezetene. Pijnlijke musical die uitsluitend bedoeld is als kader om de hoofdrolspeelster in te laten schitteren.

Bailando Cha cha cha

1955 | Komedie, Musical

Mexico 1955. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Christiane Martel, Antonio Aguilar, Sergio Corona en Alfonso Arau.

De eigenaar van een badpakkenfabriek laat zijn zaak gedurende een jaar over aan zijn werknemers. Als zij er in slagen om meer te verkopen dan het voorgaande jaar dan is de fabriek van hen. De film is geheel ondergeschikt gemaakt aan de rol van de ex-Miss Universe Christiane Martel en van de jeugdige dansers Corona en Arau.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christiane Martel op televisie komt.

Reageer