Laura Valenzuela is acteur.
Er zijn 21 films gevonden.

Pierna creciente, falda menguante

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. Laura Valenzuela, Emma Cohen, Fernando Fernán-Gómez, José Sacristán en Fernando Fernán Gómez.

De oorlog tussen de seksen die zich afspeelt in twee verschillende tijdperken: 1916 en 1926. Een ingenieuze en geestige komedie, één van de weinige van dit niveau die Javier Aguirre heeft gerealiseerd.

Españolas en París

1970 | Drama

Spanje 1970. Drama van Roberto Bodegas. Met o.a. Ana Belén, Laura Valenzuela, Tina Sáinz, Máximo Valverda en José Luis Lopéz Vázquez.

De problemen van verschillende jonge Spaanse meisjes die in Parijs werken. Een goed bedoelde maar zwakke film, vooral omdat hij in hoge mate is gebaseerd op overdreven melodramatische aspecten. Desalniettemin een klassieker in de Spaanse filmhistorie.

De profesión sus labores

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. Laura Valenzuela, Alberto de Mendoza, Mónica Randall en Fernando Fernán-Gómez.

Het alledaagse leven van twee echtparen die onderling veel verschillen. Een even domme als moralistische komedie.

Los Subdesarrollados

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Tony Leblanc, Alfredo Landa, Manolo Gómez Bur en Laura Valenzuela.

De wederwaardigheden van een paar tweederangs-detectives. Een conventionele en voorspelbare komedie.

La Dinamita está servida

1968 | Komedie

Spanje 1968. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Tony Leblanc, Alfredo Landa, Laura Valenzuela, Manolo Gómez Bur en María Silva.

De koning van een denkbeeldig Oosters land wil zijn vakantie in Spanje doorbrengen. Een zeer onevenwichtige komedie, waar alleen de uitzonderlijke charme van María Silva bovenuit steekt.

Las que tienen que servir

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Conchita Velasco, Amparo Soler Leal, Laura Valenzuela en Manolo Gómez Bur.

De avonturen van twee Spaanse meisjes, die als dienstbodes werken in het chalet van een Amerikaans echtpaar. Echt waardeloos.

Carré de dames pour un as

1966 | Avonturenfilm

Frankrijk/Spanje 1966. Avonturenfilm van Jacques Poitrenaud. Met o.a. Roger Hanin, Sylva Koscina, Catherine Allégret, Dominique Wilms en Laura Valenzuela.

Agent wordt naar Malaga gestuurd om ontsnapte gangster op te sporen die met plastische chirurgie nieuwe identiteit heeft aangenomen. Zijn verloofde is als reisleidster ook in Spanje en ontsteekt in jaloezie over de andere vrouwen die hij op zijn speurtocht ontmoet. Misdaadfilm speelt zich af tegen toeristische achtergronden en moet het vooral hebben van reeks vechtpartijen waarvan de meest spectaculaire zijn gereserveerd voor de actrices onderling.

Agente Zeta 7

1966 | Thriller

Duitsland/Italië/Spanje 1966. Thriller van Giancarlo Romitelli. Met o.a. Lang Jeffries, Laura Valenzuela, Loredana Nusciak, Mitsouko en Joachim Hansen.

De uitvinder van een dodende straal verkoopt zijn geheimen aan China: werk aan de winkel voor de Amerikaanse geheim agent Mark Donen (Jeffries). Veel vuurgevechten, duels op en onder water, mooie vrouwen, exotische decors, maar een zwak en bloedarm verhaal. De film is meer een caleidoscoop van onsamenhangende, hoewel sensationele gebeurtenissen. Scenario van de regisseur, Ennio de Concini en Robert Weller.

La Visita que no tocó el timbre

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Mario Camús. Met o.a. Alberto Closas, José Luis Lopéz Vázquez, Laura Valenzuela en Rafaela Aparicio.

Twee recalcitrante oude vrijers krijgen op een dag onverwacht bezoek: een pasgeboren kind voor wie de moeder niet kan zorgen.... Een scenario van Camús uit zijn meest vruchtbare en interessante periode, waarin hij hevig werd beroerd door de sociale problematiek.

La Tête du client

1965 | Komedie

Spanje/Frankrijk 1965. Komedie van Jacques Poitrenaud. Met o.a. Sophie Desmarets, Michel Serrault, Jean Poiret, Francis Blance en Caroline Cellier.

Een hoedenmaker drijft 's avonds met zijn zwager een clandestiene goktent. Niet alleen wil zijn dochter zich gaan verloven met de zoon van één van zijn gokklanten, hij wordt ook nog gechanteerd met zijn dubbelleven. Een typische vaudeville-komedie, met tamelijke vaart gemaakt en geacteerd door specialisten in het genre.

Las Hijas de Elena

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Isabel Garcés, Laura Valenzuela, María Mahor en Soledad Miranda.

Om hun moeder niet alleen achter te laten, besluiten drie huwbare zusters ook voor haar een verloofde te zoeken. Een komedie, beter dan de andere films die deze regisseur met onvermoeibare ijver maakte.

Eva 63

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Laura Valenzuela, Jorge Rigaud, Elvira Quintillá, Elisa Montés en Soledad Miranda.

Het verhaal van vijf heel verschillende jonge mensen. Een onbetekenende komedie zonder enige originaliteit.

Madame Sans-Gêne

1962 | Komedie, Historische film, Romantiek, Drama

Frankrijk/Spanje/Italië 1962. Komedie van Christian-Jaque. Met o.a. Marina Berti, Renaud Mary, Carlo Giuffré, Gabriella Pallotta en Analia Gade.

De nieuwe verfilming van een toneelstuk over een wasvrouw die opklimt tot de adel aan het hof van Napoleon, kreeg door de internationale co-produktie een weinig ideale rolbezetting. Loren is temperamentvol en uitdagend, maar absoluut niet Frans en dat geldt ook voor de meeste andere acteurs en actrices die dat bovendien minder fraai compenseren. Toneelacteur Bertheau steelt als ironische Napoleon de show.

Cyrano et d'Artagnan

1962 | Avonturenfilm, Historische film

Italië/Frankrijk/Spanje 1962. Avonturenfilm van Abel Gance. Met o.a. José Ferrer, Jean-Pierre Cassel, Daliah Lavi, Sylva Koscina en Michel Simon.

Hoewel hun loyaliteiten tegenover elkaar staan - bij koning Lodewijk XIII en bij koningin Anne - sluiten Cyrano de Bergerac en d'Artagnan toch vriendschap en gaan samen op het liefdespad met beroemde courtisanes. Ambitieuze poging om literaire helden bijeen te brengen in een scenario-in-versen struikelt over het gebrek aan financiële middelen zodat de film nooit echt spectaculair wordt. De rolbezetting - typisch coproductie ratjetoe - helpt ook onvoldoende. Treurig stemmende laatste film van pionier Gance, die ook het scenario schreef.

Cuando estalló la paz

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Julie Diamante. Met o.a. Laura Valenzuela, Agustín González, Pepe Isbert en Juanjo Menéndez.

Tijdens WOI wordt een Spaans dorpje verdeeld in francofielen en mensen die pro-Duits zijn. Een intrigerende film naar een roman van Fernández Flórez.

Trío de damas

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Francisco Rabal, Laura Valenzuela, José Luis Lopéz Vázquez en Ismael Merlo.

Een vrouw is jaloers omdat haar man er twee vriendinnen op na houdt. Een met zekere verve vertelde komedie met gevoel voor humor, die in Spanje tot een van de beste in haar genre wordt gerekend.

Los Económicamente débiles

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Tony Leblanc, Laura Valenzuela, José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Ozores en Venencio Muro.

De tegenslagen van een zeer arm voetbalelftal. Een komedie met gelukkige momenten en een bescheidenheid die te waarderen valt.

Luna de verano

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Fernando FernánGómez, Analía Gadé, Laura Valenzuela en Tony Leblanc.

De avonturen van twee Franse meisjes in Spanje. Een luchtige en tamelijk onzinnige komedie, waarvan het scenario door de producent José Luis Dibildos en de toekomstige regisseur Jesús Franco geschreven werd.

Los Tramposos

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, Antonio Ozores en Laura Valenzuela.

De ellende van twee goedkope gauwdieven. Een zeer zwakke komedie, met enkele folkloristische noten.

La Fiel infantería

1959 | Oorlogsfilm

Spanje 1959. Oorlogsfilm van Pedro Lazaga. Met o.a. Analía Gadé, Tony Leblanc, Arturo Fernández en Laura Valenzuela.

De verschillende wederwaardigheden van enkele frontsoldaten. Louter vulgariteit.

Ana dice sí

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Analía Gadé, Fernando Fernán Gómez, Laura Valenzuela en Antonio Ozores.

Een jonge levensgenieter loopt onvermoeibaar alle feesten af. Zijn schulden gaan in gelijke tred met hem op. Het wachten is op het moment waarop zijn oude oom hem tot erfgenaam benoemt. Een van de beroemdste komedies van het tandem Fernando Fernán Gómez/Analía Gadé.