Arne Siemsen

Acteur

Arne Siemsen is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Den eneste ene

1999 | Komedie

Denemarken 1999. Komedie van Susanne Bier. Met o.a. Sidse Babett Knudsen, Niels Olsen, Søs Egelind, Rafael Edholm en Paprika Steen.

Susanne (Knudsen), S[KL23]s voor intimi, is getrouwd met een Italiaan, Andrea (Edholm), Sonny voor intimi. Hij is vertegenwoordiger van Olivetti in Denemarken en staat bekend als een gepassioneerd heerschap. Het stel wil kinderen, maar het lukt niet. Als ze naar een consulent gaan, blijkt dat Susanne de zaak saboteert omdat ze bang is met een dikke buik door Andrea in de steek gelaten te worden. Dan wordt ze zwanger. Keukeninstallateur Niller (Olsen) heeft een vreugdeloos en eveneens kinderloos huwelijk met Lizzie (Egelind). Ze hopen op adoptie en uiteindelijk kunnen ze een kind uit Burkino Faso adopteren. Susanne bestelt een nieuwe keuken, maar haar vrees komt uit: Andrea gaat vreemd met een blondine van haar werk. Ze zet hem de deur uit. Lizzie is overgelukkig als het kind eindelijk aankomt, maar zij krijgt een fataal verkeersongeluk. Wie komt bij Susanne de nieuwe keuken installeren? Juist, ja... Niller. Eindelijk een conventionele film uit Denemarken, waarin de Denen zichzelf kunnen herkennen zonder een Dogma 95-werk de strot ingeduwd te krijgen. Goed voor een forse lach, spontaan spel in de categorie van het niet-Dogma 95 succes ITALIENSK FOR BEGYNDERS. Het scenario is van Kim Fupz Aakeson. Het camerawerk is van Jens Schlosser.

Huller i suppen

1988 | Komedie

Denemarken 1988. Komedie van Poul Erik Carstensen en Morten Lorentzen. Met o.a. Arne Siemsen, Poul Erik Carstensen en Morten Lorentzen.

Een mislukte Deense poging om leuk te doen met de verborgen camera. Mensen reageren op vals geld, hondedrollen, telefoonoproepen enzovoort. Lokaas en reacties zijn zeer voorspelbaar. Bedacht, uitgevoerd en 'geregisseerd' door een duo van Deense grappenmakers, geassisteerd door de acteur Siemsen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arne Siemsen op televisie komt.

Reageer