Junko Kano

Acteur

Junko Kano is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Uso

1963 | Komedie

Japan 1963. Komedie van Yasuzo Masamura, Yoshio Shirasaka en Kimisaburo Yoshimura. Met o.a. Jerry Fujio, Takashi Nakamura, Junko Kano, Keizo Kawasaki en Nobuko Otowa.

Drie sketches over het uiteenlopende gedrag van vrouwen, elk onder leiding van een andere regisseur en gespeeld door verschillende acteurs. De eerste heet PLAY GIRL, de tweede OFFICE WIFE en de derde THREE WOMEN.

Onsen Anma

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Keigo Kimura. Met o.a. Junko Kano, Hizuru Takachiho, Keizo Kawasaki en Jun Tatara.

Een groep atleten bezoekt Shutokuji en is op zoek naar masseuses en geisha's. Een openlijk bescheiden film van weinig cinematografische waarde, die echter wel van enig sociologisch belang is wat betreft de overgang van de traditionele geisha naar de hedendaagse masseuse in het Japan van de jaren 1960-1970.

Onmi

1963 | Drama, Erotiek, Misdaad

Japan 1963. Drama van Koji Shima. Met o.a. Junko Kano, Ken Utsui, Makoto Roppongi, Reiko Yumi en Yatsuko Tanami.

Op een dag verliest de jonge Akiko 500.000 yen die behoren aan de maatschappij waarvoor hij werkt. Wanhopig doet hij zich voor als de geliefde van een machtige zakenman, die hem gul betaalt. Eén van de, bijna obscene, erotische psycho-drama's die de Japanse filmwereld in de jaren 1960-1970 in overvloed heeft geproduceerd. De film behoort niet tot de besten in zijn genre.

Mahiru no Wana

1963 | Misdaad

Japan 1963. Misdaad van Sokichi Tomimoto. Met o.a. Jiro Tamiya, Junko Kano, Hideo Takamatsu en Keiko Yumi.

Een succesvolle jongeman en rokkenjager vindt de ware liefde bij een onschuldig meisje en wordt terstond bij een misdaad betrokken. Een goede thriller, intelligent gemaakt tegen de achtergrond van het economisch herstel in Japan en het ontluikende neokapitalisme.

Fusoku Nanaju-Go Metoru

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Shigeo Tanaka. Met o.a. Ken Utsui, Jiro Tamiya, Junko Kano en Bontaro Miake.

Een gigantische wervelstorm breekt zonder pardon binnen in de dagelijkse beslommeringen van een groep uiteenlopende personen. Zeer clichématig en een gruwelijk saaie rampen-film.

Kagi

1959 | Drama, Erotiek

Japan 1959. Drama van Kaneto Shindo. Met o.a. Machiko Kyo, Ganjiro Nakamura, Junko Kano en Tatsuya Nakadai.

Een kunstcriticus van middelbare leeftijd merkt dat hij op seksueel gebied steeds minder presteert; een ongemak dat een obsessie wordt, omdat zijn vrouw veel jonger is dan hij. Een film met veel erotiek en met harde psychologische opvattingen, gebaseerd op het idee van een tijdloze roman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Junko Kano op televisie komt.

Reageer