Franck Mazard

Acteur

Franck Mazard is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Queues d'acier pour chattes en feu

1986 | Horror, Erotiek

Frankrijk 1986. Horror van Joseph Loseille (James H. Lewis). Met o.a. Jean-Pierre Armand, Franck Mazard, Agnès Ardant, Moustache en Marianne Aubert.

Na negen jaar hechtenis komen twee voormalige politiemannen vrij en pakken hun stompzinnige activiteiten weer op: het afpersen, mishandelen en bij gelegenheid kelen van prostituées. Even weerzinwekkend als waardeloos en de censuur knipte er driftig in. Alleen gemaakt om... de poen.

Prépare ton cul, j'arrive

1986 | Erotiek, Komedie

Frankrijk 1986. Erotiek van Stanley Kramouille. Met o.a. Franck Mazard, Evelyne Lange, Joan Manson, Jean-Pierre Armand en Natacha.

Verwarrende verwikkelingen rond misdaad en erotiek. Gezochte humor. Speelt zich voor het grootste deel af in Brazilië. Scenario-schrijver gezocht. Sommige momenten zijn grappig maar niet altijd was dat ook de bedoeling, zoals wanneer de held gecastreerd wordt met een simpele beet! Ook bekend als PRÉPARE TES FESSES, J'ARRIVE.

Bas noirs et cuir vernis

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van Betty Lenox. Met o.a. Barbara Rosenthal, Franck Mazard, Alain L' Ile, Marie-Hélène en Nadia News.

De vrouwelijke commentaarstem vertelt over de verschillende etappes van haar inwijding in de seksuele onderwerping. Die vindt plaats in een appartement en de meester wordt bijgestaan door een dienstmeisje. Het sop is de kool niet waard... Met een bizarre mengeling van amateurs en beroepsacteurs.

Anthologie de la Sodo

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. Jean-Pierre Armand, André Kay, Nadège, Nina Lecomte en Claudia.

Aaneenschakeling van uiteenlopende sc[KA2]enes over dit roemrijke onderwerp verbonden door de commentaarstem van de regisseur met grappig bedoelde ondertitels. Je herkent op z`n minst een sc[KA2]ene uit de pornofilm JAMES BAND 069 DECHARGE DANS TOUS LES TROUS (1986). De rest kun je vinden in het weggegooide afval van de censuur. Ellendig.

Le Viol des pucelles

1985 | Horror, Erotiek

Frankrijk 1985. Horror van James H. Lewis. Met o.a. André Kay, Franck Mazard, Christophe Clark, Joan Manson en Evelyne Lange.

Omdat een van hen verkracht en mishandeld is door een fotograaf, halen drie vrouwen het bloed onder z'n nagels vandaan, martelen hem bijna dood om hem vervolgens de genadeslag toe te dienen. Even slecht als verachtelijk en weerzinwekkend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Franck Mazard op televisie komt.

Reageer