Charlotte Sachs Bostrup

Regisseur, Acteur

Charlotte Sachs Bostrup is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Karla og Jonas

2010 | Jeugdfilm, Familiefilm

Denemarken 2010. Jeugdfilm van Charlotte Sachs Bostrup. Met o.a. Elena Arndt-Jensen, Nanna Koppel, Joshua Berman, Ellen Hillingsø en Lasse Guldberg Kamper.

Derde filmbewerking van de boekenserie van schrijfster Renée Toft Simonsen, rond de jonge Karla. Ging het eerste deel over haar familie, en het tweede over haar vriendschap met Katrine, in de derde episode maakt ze kennis met eerste liefde. Karla (opnieuw Elena Arndt-Jensen), inmiddels dertien jaar, besluit haar vakantievriendje Jonas te helpen zijn moeder te vinden die hem ooit als baby heeft afgestaan. Ze gaan een tikje onbesuisd te werk, maar dat levert des te meer avontuur op. Sympathieke jeugdfilm met leuke hoofdrolspelers.

Karla og Katrine

2009 | Familiefilm, Jeugdfilm

Denemarken 2009. Familiefilm van Charlotte Sachs Bostrup. Met o.a. Elena Arndt-Jensen, Nanna Koppel, Joshua Berman, Lasse Guldberg Kamper en Ellen Hillingsø.

Als ze met haar familie naar een vakantiehuisje gaat hoopt Karla dat haar jeugdvriendin Katrine ook mee wil gaan. Dat is nog onzeker: hun ooit zo innige vriendschap is met de komst van de puberteit nogal verwaterd. Maar gelukkig gaat Katrine toch mee. Maar op het vakantieadres wordt Karla juist de spelbreker, als ze verliefd wordt op een jongen uit de buurt. En dan opereert er ook nog een boevenbende in het dorp. Typisch Scandinavische jeugdfilm, over universeel menselijke problemen als onzekerheid en vriendschappen. Bijzonder succesvol in Denemarken.

Mor(d)i mødregruppen

1998 | Korte film

Denemarken 1998. Korte film van Peter Gren Larsen. Met o.a. Charlotte Sachs Bostrup, Lotte Andersen, Preben Harris, Andrea Vagn Jensen en Julie Carlsen.

Een groep moeders van kleine baby's komt wekelijks bijeen bij een van de moeders thuis. Er wordt dan voornamelijk geklaagd over de mannen. Bij één zo'n bijeenkomst blijkt een moeder haar man met de koekenpan op zijn kop te hebben geslagen. De man ligt dood in bed. Aanvankelijk willen de andere moeders de politie bellen, maar tenslotte verzinnen ze een creatievere oplossing voor de ontzielde echtgenoot

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charlotte Sachs Bostrup op televisie komt.

Reageer