T.T. Boy is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sorority Stewardesses

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Jim Holliday. Met o.a. Micky Lynn, Shelby Stevens, T.T. Boy, Kylie Ireland en Kristy Waay.

VV.

Dreams

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Stuart Canterbury. Met o.a. Kaitlyn Ashley, Jordan Lee, Jeanna Fine, Melissa Hill en Roxanne Hall.

Een hoogleraar psychologie laat zijn dromen door een collega analyseren. Naarmate het onderzoek vordert blijkt dat droom en werkelijkheid toch dichter bij elkaar liggen dan hij in eerste instantie had gedacht. Uiteindelijk blijkt de werkelijkheid omtrent zijn mooie rondborstige studente nog mooier te zijn dan in zijn wildste dromen!

Russian Roulette

1995 | Erotiek

Canada/Verenigde Staten 1995. Erotiek van Jean-Pierre Ferrand en Jean Pierre Ferrand. Met o.a. Victoria Paris, Marc Wallice, Alec Metro, Valeria en Tiffany Million.

Onzinnige seksfilm die origineel tracht te zijn door het thema van spionage vagelijk te exploiteren, maar uiteindelijk gaat het om grote blote borsten, lekkere strakke billen en mooie slanke benen.

Curse of The Catwoman

1991 | Erotiek

Verenigde Staten 1991. Erotiek van John Leslie. Met o.a. Selena Steele, Raven, Rocco Siffredi, Patricia Kennedy en Racquel Darrian.

In de nachtelijke straten van een metropool houdt een katachtig wezen een prooi in het oog: een jonge, erg sexy vrouw. Het lenige beest vervoegt haar en lokt haar mee in een vurige seksuele draaikolk. De gevreesde zusterschap van de 'kat' heeft weer toegeslagen. Ze dweilen elke nacht de straten af op zoek naar slachtoffers. Maar het ergste dat deze te vrezen hebben is dat ze sterven van genot. Een idiote harde porno-film die begint in de sfeer van de CAT PEOPLE-films, maar na enkele minuten verliest hij reeds alle charme. De neuk-scènes zijn, voor een expert als regisseur/scenarist/producent John Leslie, aan de langdradige kant en opvallend weinig erotisch. Dit alles werd in beeld gebracht door Jack Remy.