Arduino Colassanti

Acteur

Arduino Colassanti is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sonho de valsa

1987 | Romantiek

Brazilië 1987. Romantiek van Ana Carolina Texeira Soares. Met o.a. Xuxa Lópes, Ney Matogrosso, Arduino Colassanti en Daniel Dantas.

Tereza is een mooie vrouw van dertig jaar die naar liefde verlangt en die verlangens wekt bij de mannen. Haar liefde strekt zich uit tot allen die haar omringen: een ex-geliefde, een vrijer, een vriend van haar vader, haar broer en haar vader zelf. Film met een feministische inslag en een weinig overtuigend verloop.

Sohno de valsa

1986 | Drama

Brazilië 1986. Drama van Ana Carolina. Met o.a. Xuxa Lopes, Ney Matodrosso, Daniel Dantas en Arduino Colassanti.

Het verhaal van een meisje dat is geobsedeerd door de gedachte dat ze maar geen man tegenkomt die haar bemint. Haar vader en broers proberen haar te helpen door haar tijdens een feest aan verschillende jongens voor te stellen. Derde, redelijk goede speelfilm van deze regisseuse die tevens het scenario heeft geschreven. Opvallend is de muziek van Milton Nascimento.

Como era gostoso o meu Frances

1971 | Avonturenfilm, Erotiek

Brazilië 1971. Avonturenfilm van Nelson Pereira Dos Santos. Met o.a. Arduino Colassanti en Maria Magalhaes.

Schitterende Braziliaanse cinema-nôvo, opgevat als een onopgesmukt document. Een Fransman wordt in de 16e eeuw in Brazilië gevangen genomen en bijna vermoord, maar hij ontsnapt, valt in de handen van Portugezen en wordt na een veldslag krijgsgevangen gemaakt door een indianenstam. Hij zal hen leren hoe zij een kanon moeten gebruiken, hij krijgt een knappe vrouw toegewezen maar zal tenslotte volgens heersende gebruiken worden geslacht en verorberd. Zijn vrouw krijgt tijdens de feestmaaltijd het beste deel toegewezen: de hals en de nek. Indrukwekkend geloofwaardig, paradijselijk natuurkader met personages die helemaal naakt evolueren. Door die naaktheid werd deze film lange tijd in Brazilië zelf verboden!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arduino Colassanti op televisie komt.

Reageer