Chiao Hung

Acteur

Chiao Hung is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Killer Wears White

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Joseph Cheung en Tung Joe. Met o.a. Tung Wa, Chiao Hung, Yen Shih-Kuan, Chen I-Hsing en Wang Ha.

In een plattelandsgehucht raken een politieman en zijn onervaren assistent slaags met de casino-eigenaar, die een legertje van valsspelende croupiers in dienst heeft om de plaatselijke bevolking keer op keer uit te schudden. Deze dorpskomedie (escalerend in een wraakfilm) toont een redelijke plot en acceptabel acteerwerk, maar gaat gebukt onder een monsterlijke Engelse nasynchronisatie. Enkele gierende Kung Fu-duels. Ook bekend als THE WHITE GHOST OF KUNG FU.

Foxbat

1977 | Thriller

Hongkong SAR van China 1977. Thriller van Po-Chih Leong. Met o.a. Henry Silva, Vonetta McGee, Rik Van Nutter, Yi Liu en Philip Chan.

Een Sovjet gevechtsvliegtuig van het type MIG-25E Foxbat wijkt naar Japan uit. De piloot verlangt politiek asiel in ruil voor de 'top-secret' technische gegevens van het toestel. KGB-agenten spoeden zich naar Japan om het deb√Ęcle te keren, terwijl agenten van andere mogendheden geen middel schuwen om de gegevens te bemachtigen. Keiharde, zeer professionele thriller schildert de wereld van de spionage realistisch en met oog voor verontrustende details. Sterke hoofdrol van Silva. Video-titel: OPERATION FOXBAT.

The Ming Patriots

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Au Yeung-Chuen. Met o.a. Ho Chung-Tao, Ka Ling, Chien Ting, Chiao Hung en Bruce Chen.

Tijdens de Ching-Dynastie staan Ming-gezinde groeperingen bloot aan een genadeloze vervolging. Deze soepele martial arts- film ontrolt zich in adembenemende landschappen. Sterk georkestreerde schermutselingen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chiao Hung op televisie komt.

Reageer