Cynthia Beatt is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Party - Nature Morte

1991 | Experimenteel

Duitsland 1991. Experimenteel van Cynthia Beatt. Met o.a. Tilda Swinton, Lutz Weidlich, Feodor Atikine, Leland Wheeler en Isabella Mamatis.

Swinton maakt tien minuten lang (real time!) ruzie met haar vriend Weidlich; daarna besluit zij dat het hoog tijd is een feest te geven. Een vrijwel aktieloze film met monochrome banketjes waarin teksten gedeclameerd worden uit o.a. Nacht door Rainer Gansera, Rupert Brooke: A Biography door Christopher Hassal, The Book of Law door F. Perfdurado en La danse russe door W.C. Williams. Als Swinton flirt met de schone Atkine komt er nog wat leven in de brouwerij en het gevrij van twee lesbische vrouwen windt wellicht een kijker op. De werkelijke ster van deze super- statische, minimalistische film is Elfi Mikesch, die een kunstzinnige fotografie verzorgde, maar of dat reden genoeg is om te gaan kijken, mag je je gerust afvragen. Het scenario is van de regisseuse zelf. Camerawerk van Elfi Mikesch.

Beschreibung einer Insel

1979 | Experimenteel

Duitsland 1979. Experimenteel van Rudolf Thome en Cynthia Beatt. Met o.a. Gabrielle Baur, Brian Beatt, Susanne Christmann, Otto Kayser en Cynthia Beatt.

Groepje blanken besluit een half jaar tussen koraal-eilandbewoners te gaan wonen, waarbij Thome en Beatt de camera hanteerden als een notitieboek.

Tagebuch

1975 | Drama

Duitsland 1975. Drama van Rudolf Thome. Met o.a. Cynthia Beatt, Angelika Kettelhack, Holger Henze en Rudolf Thome.

Partnerruil in Berlijn. En dit zou een verfilmde bewerking zijn van Goethes Wahlverwandschaften?! Zelfs in hun depressies hebben onze Oosterburen aan pretenties geen gebrek.