Pat Cardi

Acteur

Pat Cardi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Twisted Brain

1974 | Horror, Misdaad

Verenigde Staten 1974. Horror van Larry N. Stouffer en Larry Stouffer. Met o.a. Pat Cardi, Rosie Holotik, John Niland, Austin Stoker en Joye Hash.

Een schlemielige middelbare scholier ontdekt een Jekyll- Hydeformule en doodt degenen die hem in de maling hebben genomen. Een goedkope formulefilm. Ook bekend als HORROR HIGH.

Let's Kill Uncle

1966 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1966. Misdaad van William Castle. Met o.a. Nigel Green, Mary Badham, Pat Cardi, Robert Pickering en Linda Lawson.

Greens overdreven acteren is precies goed voor dit schandelijk verhaal over een twaalfjarige jongen die zijn oom probeert te vermoorden, omdat zijn oom hem wil koud maken om een erfenis van vijf miljoen dollar. Veel griezelige scènes met haaien, tarantella's en dergelijke.

... And Now Miguel

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1966. Familiefilm van James B. Clark. Met o.a. Pat Cardi, Michael Ansara, Guy Stockwell, Joe De Santis en Clu Gulager.

Het verhaal van een twaalf-jarige jongen uit New Mexico. Net als zijn vader wil hij schapenfokker worden. Hij droomt ervan zijn diverse familieleden in de bergen te mogen volgen naar de plaats waar ze de schapen hoeden. Op een dag krijgt hij de kans om zijn moed te bewijzen, zodat hij niet langer als kleuter behandeld wordt. Mooi gefilmde kinderfilm die op een nogal naïeve wijze de belangrijke rol van de familie centraal stelt. Het scenario van Ted Sherdeman en Jane Kove, gebaseerd op een roman van Joseph Krumgold, verloopt traag en voorspelbaar. De acteurs presteren verdienstelijk en de benadering van de kinderpsychologie is aanvaardbaar. Clifford Stine schoot de adembenemend knappe plaatjes. Gefilmd in Techniscope.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pat Cardi op televisie komt.

Reageer