Suzanne Ager is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Inner Sanctum II

1994 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1994. Horror van Fred Olen Ray. Met o.a. Michael Nouri, Tracy Brooks Swope, Sandahl Bergman, David Warner en Margot Hemingway.

Nadat ze ternauwernood aan de dood ontsnapt is, heeft Swope (die de rol overneemt van Wildman uit de eerste INNER SANCTUM) nog meer last van nachtmerries. Ze droomt dat haar overleden man terugkomt om haar te vermoorden. Haar dokter Warner maakt zich zorgen over haar geestestoestand. De komst van schoonbroer Nouri en diens vrouw Bergman brengt geen rust. Nouri spant samen met Hemingway (die nu eensklaps Margot heet), OPMERKING VAN EHC: IS MARGOT NIET DE ZUS VAN MURIEL DIE OVERLEDEN IS? de vriendin van Swope's man. Ze zoeken een tweede sleutel die toegang verleent tot een geheime kluis. Meer spanning- en griezelmomenten dan in deel een, met ditmaal enkele erbij gesleurde erotische scènes, maken deze sequel iets beter, maar de slachtpartij aan het einde is gewoonweg lachwekkend. Sherman Scott en Steve Armogida schreven het scenario, dat door Hanania Baer in beelden werd omgezet. Hifi Stereo.

Fatal Justice

1993 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Gerald Cain. Met o.a. Suzanne Ager, Joe Estevez, Richard Folmer, Mary Joris en Tom Bertino.

Corrupte CIA-bazen proberen van twee van hun agenten af te komen, die levensgevaarlijk zijn, door ze op elkaar af te sturen en elkaar te laten doden. Een bijzondere wending is dat de agenten vader en dochter zijn. Een lugubere low budget-actiefilm, die verder ook weinig gebaat is bij het onbenullige optreden van de sexy Ager in de hoofdrol, tevens mede-producente.