Larry Berliner is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Virtual Girl

1998 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Richard Gabai. Met o.a. Charlie Curtis, Richard Gabai, Max Dixon, Warren Draper en Cynthia Callendar.

Alweer zo'n film waarin het spel van een erotische CD-ROM werkelijkheid wordt en het leven van de maker gaat beheersen. Hij wordt gedwongen zijn eigen spel binnen te stappen en zijn sexy creatie te doden zodat hij het leven van zijn eigen vrouw kan redden. De werkelijkheid en de fantasie worden vermengd op het moment dat zijn projectleidster op zijn schepping lijkt, maar een veel gemener wijf is. Deze tamelijk verwarrende film is uitsluitend voor liefhebbers, valt niet op door fraai dialoog en heeft niet veel om het lijf. Het camerawerk is van Theo Angell.

Kickboxing Academy

1997 | Komedie, Actiefilm, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1997. Komedie van Richard Gabai. Met o.a. Chyler Leigh, Christopher Lee, David Everett, Daphne Duplaix en Eric Miranda.

Nog eventjes inhaken op de voorbije trend van kickboksfilms van ruim vijftien jaar geleden. Danny (Lee), die ooit in een sportieve match bijna een tegenstander doodde, is getraumatiseerd en wil niet meer vechten. Maar nu heeft zijn school hem nodig in een strijd om het kampioenschap tegen een andere high school. Het spel staat op het niveau van een slecht ingestudeerde toneeluitvoering van middelbare scholieren zonder talent en het voorspelbare scenario van regisseur Gabai en L.A. Maddox is opgebouwd uit clich├ęs. Wie dan toch nog zonodig moet kan beter een film huren of kopen uit de 3 NINJAS- of KARATE KID- reeks.

Virgin High

1990 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Komedie van Richard Gabai. Met o.a. Traci Dali, Richard Gabai, Linnea Quigley, Burt Ward en Trisha Stewart.

Laten we Orson Welles maar even vergeten. Gabai is niet alleen de regisseur, producent en mede-auteur van deze ranzige komedie. Hij speelt ook de hoofdrol van de wellustige tiener wiens pogingen om met zijn sexy, maar nog maagdelijke vriendin in bed te duiken uiteindelijk resulteren in haar verbanning naar een streng-katholieke kostschool. Maar Gabai geeft het niet op; hij zet zijn missie voort, evenals zijn pogingen om te schrijven en te regisseren. De volkomen gestoorde vader van het meisje wordt neergezet door Ward, die tussen 1960 en 1970 nog Robin speelde in de serie Batman. De andere scenarioschrijver is Jeff Neill en het camerawerk is van Howard Wexler.