Anthony Moore

Componist

Anthony Moore is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

In the Aftermath

1988 | Sciencefiction, Horror, Drama, Animatie

België/Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Carl Colpaert. Met o.a. Tony Markes en Rainbow Dolan.

In de verre toekomst is de aarde volledig verwoest. Er leven nog een paar mensen. Hun gezicht wordt bedekt door een gasmasker. Bloederige wreedheid in nachtmerrie-achtige landschappen. De film is een aaneenschakeling van afschuwelijke scènes, die door het zinloze, toenemende geweld de kijker doen walgen. Verder is het scenario te mager voor een lange speelfilm. De animatie van Oshii is echter heel goed.

Was geschah wirklich zwischen den Bildern

1985 | Documentaire, Historische film

Duitsland 1985. Documentaire van Werner Nekes.

Nekes verzamelt al twintig jaar historisch materiaal over de ontwikkeling van de film. In deze film brengt hij oude beelden tot leven en verplaatst hij de toeschouwer naar het betoverende verleden. Scenario van Werner Nekes.

Jetzt und alles

1981 | Misdaad, Muziek

Duitsland 1981. Misdaad van Dieter Meier. Met o.a. Richy Müller, Jean Pierre Kalfon, David Murray, Claus Hensel en Horst Furcht.

Een rock-muziekfilm in de tradities van de inmiddels internationaal wordende Neue Deutsche Welle. Een musicus en een misdadiger beramen dé grote kraak.

Mirador

1979 | Experimenteel

Duitsland 1979. Experimenteel van Werner Nekes. Met o.a. Günter Tuzing, Claus Böhmler, Ingrid Heller en Geeske Hof-Helmers.

Een experimentele film die protesteert tegen de onderdrukking van de fantasie door de doorsnee publieksfilms. Verschillende scènes zijn achter elkaar gezet en het wordt aan de toeschouwer overgelaten daaruit een verhaal te construeren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anthony Moore op televisie komt.

Reageer