Gina Lola Benzina

Acteur

Gina Lola Benzina is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

L'affaire des Divisions Morituri

1985 | Drama, Experimenteel

Frankrijk 1985. Drama van F.J. Ossang. Met o.a. Gina Lola Benzina, Philippe Sfez, Lionel Tua, Frankie Tavezzano en He Now.

Eerste film van een dichter-romanschrijver en rockmusicus die de regie, het scenario, de dialogen, productie en montage heeft gedaan. In een verhaal dat niet na te vertellen is - en dat helemaal niets te maken heeft met oorlogsfilms met dezelfde naam - schildert de auteur de anonieme wreedheid van de makelaars van de duivel ten koste van de moderne gladiatoren. Een schreeuwende enscenering, een waanzinnige interpretatie en onthulling van de zwarte zijde van onze maatschappij: zelfmoordscholen, terrorisme, non-art, ultrapunk, enz. Het is een erg verwarrende film met nachtmerrie-achtige scènes, en zeer ongewoon in de huidige Franse cinema. Het camerawerk is van Maurice Ferlet.

Coeur bleu

1981 | Experimenteel

Frankrijk 1981. Experimenteel van Gérard Courant.

Een film in kleur opgedragen aan Abel Gance, over kosmos, hemel, aarde en water. De heldin trekt rond, lang na de vernietiging van de wereld als het leven weer op gang is gekomen. Zij beleeft een verwarrend en aangrijpend avontuur dat haar met de angst en liefde van vroeger tijden in aanraking brengt, alvorens ze oplost in de diepten van de kosmos. Aldus de uitleg van de maker. Geen actie, geen gepsychologiseer maar uitsluitend situaties. Zo'n film bevalt of verveelt al naar gelang er een vonk overslaat of niet. De makers hebben hun fantasie geheel de vrije loop gelaten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gina Lola Benzina op televisie komt.

Reageer