Otto Schnelling

Acteur

Otto Schnelling is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Und wenn's nicht klappt, dann machen wir's nochmal

1990 | Komedie

Duitsland 1990. Komedie van Volker Einrauch en Lothar Kurzawa. Met o.a. Anette Daugardt, Wolfgang Rüter, Katharina Matz, Niels Kretschmann en Charly Rinn.

Na de dood van haar moeder zoekt het jonge meisje Daugardt het geluk in de grote stad. Weldra kruisen de wegen van de kleine criminelen Daugardt, Rüter en de jongen Kretschmann elkaar. Samen proberen zij terecht te komen in een realiteit die zij niet begrijpen. Een aflevering van de 'Wunschträume'-reeks van 'Das kleine Fernsehspiel'. Geschreven door Kurzawa.

Bananen-Paul

1982 | Familiefilm

Duitsland 1982. Familiefilm van Richard Claus. Met o.a. May Buschke, Otto Schnelling, Martin Lüttge, Gunter Berger en Marcel Werner.

Bananen-Paul is een circusbeer die geen zin meer heeft om in de manege zijn rondjes te draaien en die daarom op een dag uitbreekt. Daarmee brengt hij wel een heel dorp in roep en roer, hoewel hij eigenlijk heel ongevaarlijk is en alleen de vriendschap van de kleine Ina zoekt. Een film voor kinderen, die een vraagteken plaatst bij het waardenpatroon van volwassenen. Scenario van de regisseur en Manfred Weis. Camerawerk van Jörg Jeshel.

Die Abfahrer

1978 | Komedie

Duitsland 1978. Komedie van Adolf Winkelmann. Met o.a. Detlev Quandt, Ludger Schnieder, Anastasios Avgeris, Hermann Lause en Tana Schanzara.

Drie werkloze jongeren gaan joyrijden met een reusachtige verhuiswagen. Een sociale komedie die veel succes had bij het publiek. Naar een idee van de regisseur en Gerd Weiss. Voor tv geproduceerd, maar eerst uitgebracht in de bioscoop.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Otto Schnelling op televisie komt.

Reageer