Teri Taylor

Acteur

Teri Taylor is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Voodoo

1995 | Horror

Canada 1995. Horror van Rene Eram. Met o.a. Corey Feldman, Joel J. Edwards, Diana Nadeau, Ron Melendez en Sarah Douglas.

Eerstejaarsstudent Andy (Feldman) belandt onwetend in een studentencorps, dat in werkelijkheid een gemeenschap is die zich bezig houdt met voodoo. De praeses (Vignolle) bouwt bij zichzelf occulte krachten d.m.v. rituelen op en gebruikt tovenarij tegen zijn vijanden, geholpen door de veiligheidsdienst van de campus en gezagsdragers, die tot zijn discipelen behoren. Het is moeilijk om uit te maken of het gebrek aan humor deze supertrage griezelfilm al dan niet afbreuk doet, maar het is in ieder geval zeker dat iedere kans gemist is om horror-elementen die een allegorie moeten voorstellen van het studentenleven, in de rolprent te verwerken, behalve één: Amerikaanse studenten zijn een stelletje zombies! Als de film naar het einde toe sukkelt, kan het je geen lor schelen wat er nu allemaal gebeurd is en hoe het afloopt, maar je bent wel tot de conclusie gekomen dat dit ook de makers heeft moeten koud laten. Het scenario is van Brian Di Maccio and Dino Vindeni en het camerawerk is van Dan Gillham.

Emma Mae

1978 | Film noir

Verenigde Staten 1978. Film noir van Jamaa Fanaka. Met o.a. Jerri Hayes, Ernest Williams II, Charles D. Brooks III, Leopoldo Mandeville en Malik Carter.

Lelijk eendje Emma Mae (Hayes) gaat inwonen bij een oom en tante in L.A. en raakt daar betrokken bij de drugsscene, politie en overvallen. Als plattelandsmeisje weet zij zich prima te weren, maar haar nieuwverworven vrienden blijken waardeloze figuren en haar aanvankelijk voor achterhaald gehouden opvattingen blijken zo gek nog niet. Zij keert L.A. de rug toe. Een soort low-budget bewustwordingsdrama met thriller-elementen, te vol met stereotiepe en cartooneske karakters om lang te boeien. Ook bekend als EMMA MAE IN THE STREETS OF L.A.

Wild Gals of the Naked West

1961 | Erotiek

Verenigde Staten 1961. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Julie Williams, Sammy Gilbert, Franklin Bolger, Donna Scott en Teri Taylor.

De held, die het omwille van de mooie Williams in deze nudie- western moet opnemen tegen een zekere Snake-Wolf, is nauwelijks 1.50m groot maar heeft een 'colt' van minstens een halve meter lang! De seksistische humor van Meyer steekt de neus aan het venster in een haast dadaïstische film die Meyer's reputatie als 'King of the Nudies' bevestigde. Ook bekend als NAKED GALS OF THE GOLDEN WEST.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Teri Taylor op televisie komt.

Reageer