Fabiola Toledo

Acteur

Fabiola Toledo is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Bellezas de muerte

1992 |

Spanje 1992. Ricardo Sessani. Met o.a. Fabiola Toledo en Brian Pearson.

Belle da morire

1992 | Mysterie

Spanje/Italië 1992. Mysterie van Riccardo Sesani. Met o.a. Brian Peterson, Adriana Russo, Fabiola Toledo, Anna Maria Placido en Simona Giunti.

Slecht geregisseerde film met bloedeloze acteurs, die stijf en houterig acteren. Het moordmysterie wordt halverwege de film voorspelbaar. De hoofdpersoon organisateert en produceert culturele evenementen (opera's en balletten). Hij is tevens playboy. Zijn vrouw weet hier niets van. Als een jonge operazangeres zelfmoord pleegt naar aanleiding van een affaire met hem, ontdekt hij dat alle vrouwen met wie hij een affaire heeft, worden vermoord. Dat maakt hem tot hoofdverdachte.

Disparate nacional

1990 | Komedie

Spanje 1990. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Oscar Ladoire, Antonio Resines, Fabiola Toledo en José Luis Lopéz Vázquez.

Twee freelance fotografen verdienen hun brood met het maken van allerlei foto's van beroemde mensen in compromiterende situaties en proberen deze vervolgens te verkopen aan sensatiebladen. Deze schandalige komedie belicht op oportunistische en grove wijze enkele passage's uit het moderne publieke leven in Spanje.

Al Andalus

1988 | Historische film

Spanje 1988. Historische film van Jaime Oriol en Antonio Tarruella. Met o.a. Luis Suárez, Fabiola Toledo, Luis Escobar, Jack Taylor en Cristina Higueras.

De avonturen van de prins Abd Al-Rahaman, een oorlogsdichter uit de 8e eeuw, de enige overlevende van de koninklijke Omeyas-familie na een conflict met een buurland en de eerste kalief van Cordoba. Dit alles tijdens de Moorse (islamitische) overheersing van Spanje. Goede bedoelingen, maar slechte resultaten.

Demoni

1985 | Horror

Italië 1985. Horror van Lamberto Bava. Met o.a. Natasha Hovey, Urbano Barberini, Karl Zinny, Fabiola Toledo en Fiore Argento.

In een bioscoop waar een film over zombies wordt vertoond verschijnen echte demonen, die het publiek aanvallen, die zelf demonen en zombies worden door de besmettelijke wonden. Het grootste deel van de bizarre gebeurtenissen vindt plaats in de bioscoop, maar aan het einde van de film laten de vleesetende zombies de popcorn liggen en gaan ze op strooptocht door de stad. De film steunt meer op visuele schokeffecten dan op horror; er zijn teveel bloederige scènes. De regisseur is de zoon van Mario Bava, de horror-regisseur uit de jaren zestig.

La Casa con la scala nel buio

1983 | Mysterie, Horror

Italië 1983. Mysterie van Lamberto Bava. Met o.a. Andrea Occhipinti, Annie Papa en Fabiola Toledo.

Een jonge componist zit in de villa van een vriend rustig te werken aan de soundtrack van een nieuwe film. Hij krijgt bezoek van een prachtig, mysterieus meisje, dat nog sneller verdwijnt dan ze is gekomen. Regisseur Bava is scheutig met spanning en geweld, hoewel het niet altijd ergens op slaat.

Caligula, the Untold Story

1982 | Erotiek

Verenigde Staten/Italië 1982. Erotiek van David Hills. Met o.a. Laura Gemser, David Cain Haughton, Joan McCoy, Didi Franks en Fabiola Toledo.

Gemser zweert wraak te zullen nemen, nadat haar vriendin door toedoen van de wrede Romeinse keizer Caligula is omgebracht. Ranzige pornofilm, die een graantje tracht mee te pikken van het succes van de niet minder bedenkelijke Penthouse-produktie CALIGULA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fabiola Toledo op televisie komt.

Reageer