Maruja Bustos

Acteur

Maruja Bustos is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

El Tímido

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Adolfo Marsillach, Mari Carmen Prendes, Maruja Bustos en Antonio Prieto.

Het verhaal van een schuchtere museumbeambte, zoon van een alcoholist. Een vreemde, zuurzoete komedie, geschreven door de veelzijdige Marsillach, die eveneens de hoofdrol vertolkt.

Aprendiendo a morir

1962 | Biografie

Spanje 1962. Biografie van Pedro Lazaga. Met o.a. El Cordobés, Maruja Bustos, Ismael Merlo en Manolo Zarzo.

De film vertelt het levensverhaal van de legendarische stierenvechter 'El Cordobés', die zelf de hoofdrol speelt. Een in artistiek opzicht bescheiden film die weinig commercieel succes kende.

Fuga Desesperada

1961 | Misdaad

Spanje 1961. Misdaad van José Antonio de la Loma. Met o.a. Arturo Fernández, Maruja Bustos, Claire Maurier en Milo Quesada.

Een ontsnapte gevangene probeert zich te herenigen met zijn oude medeplichtigen, maar dezen houden het voor een valstrik. Een zwakke en vrij zware film, maar toch met zekere waarde.

La Extranjera

1958 | Avonturenfilm, Romantiek

Spanje 1958. Avonturenfilm van Juan Xiol Marchal. Met o.a. María del Valle, Francisco Piquer, Luis Induni en Maruja Bustos.

Twee broers die een groot huis op het platteland bewonen, worden verliefd op een Franse smokkelaarster...Een waardeloze film.

Pasión bajo el sol

1956 | Drama

Spanje 1956. Drama van Antonio Isasi-Isasmendi. Met o.a. Conrado San Martín, Rafael Romero Marchent, Jesús Colomer en Maruja Bustos.

Na een lange afwezigheid besluit pater José naar zijn dorp terug te keren. Deze derde speelfilm van Isasi-Isasmendi is wel erg slap.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maruja Bustos op televisie komt.

Reageer