Jimmy Hoffa

Acteur

Jimmy Hoffa is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Marilyn: Say Goodbye To The President

1996 | Documentaire, Biografie

Verenigd Koninkrijk/Australië 1996. Documentaire van Christopher Olgiati. Met o.a. Deborah Gould, Peter Summers, Dolores Naar, Fred Otash en John Danoff.

Beginnende met de verkiezingscampagne van John F. Kennedy tot die fatale 5 augustus 1962 brengt regisseur/scenarist Olgiati een gedetailleerde reconstructie van de laatste maanden van het leven van Marilyn Monroe. Haar affaires met eerst John en later Robert Kennedy en tenslotte met gangsterbaas Sam Giancana. De pogingen van de maffia om bewijzen te vinden van haar slippertjes met de Kennedy's, zodat ze deze in discrediet kunnen brengen. De maker brengt nieuw bewijsmateriaal naar voren om aan te tonen dat Marilyn vermoord werd. Wat gebeurde er in de vier uur tussen de dood van de ster en het moment dat Peter Lawford de politie inlichtte? Hij brengt John Miner, destijds de assistent van de openbare aanklager, in beeld die beweert dat de overlijdensakte één grote leugen is. Hij spreekt met een resem mensen die van nabij betrokken waren bij de zaak, zowel langs de kant van Marilyn als langs deze van de maffia. Een document dat tot nadenken stemt. Fragmenten uit GENTLEMEN PREFER BLONDES, THERE'S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS, BUS STOP en SOMETHING'S GOT TO GIVE. Als raadgever fungeerde Anthony Summers, auteur van Goddess, The Secret Lives Of Marilyn. Montage van Ian Callaway en nieuw materiaal werd gefilmd door Martin Patmore en Allan Palmer.

Beyond 'JFK': The Question of Conspiracy

1992 | Documentaire, Drama

Verenigde Staten 1992. Documentaire van Barbara Kopple en Danny Schechter. Met o.a. Numa Bertel, Walter Cronkite, Jim DiEugenio, David Duke en Mary Farrell.

Documentaire met onder andere Edward Asner, Numa V. Bertel jr en Kevin Costner. Nee, deze film gaat niet over de vraag of de nederlaag van John F. Kerry het gevolg was van een samenzwering. Beyond 'JFK' is het documentairebroertje van Oliver Stone's moordmysterie JFK. CBS-journalist Ike Pappas verhaalt in negentig minuten over de controverse tussen de getuigenverklaringen en de conclusies van de Warren Commisie omtrent de tragische gebeurtenissen van 41 jaar geleden. Interviews met Kevin Costner en Gary Oldman worden afgewisseld met origineel nieuwsmateriaal, samenzweringstheorieën en geanimeerde discussies.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jimmy Hoffa op televisie komt.

Reageer