Tomas Laustiola

Acteur

Tomas Laustiola is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Disappearance of Finbar

1996 | Komedie, Drama

Ierland/Verenigd Koninkrijk/Zweden/Finland/Italië/Verenigde Staten 1996. Komedie van Sue Clayton. Met o.a. Luke Griffin, Fanny Risberg, Lorraine Pilkington, Eleanor Methven en Sean Lawlor.

Finbar en Danny zijn al jaren lang beste vrienden die in een troosteloze wijk in een Ierse stad wonen. Als de internationale voetbalcarrière van Finbar niet van de grond komt, springt hij van een brug en verdwijnt in het niets. Er wordt een zoekactie gestart, die zelfs resulteert in een song van een lokale rockband die ver over de landsgrenzen wordt vertoond. Jaren later krijgt Danny een telefoontje van Finbar vanuit Zweden, en besluit hij via het telefoontje te traceren waar Finbar uithangt. Wanneer hij besluit om hem achterna te reizen, wordt hij uiteindelijk ook zelf vermist. Eenmaal in het hoge noorden vindt hij niet alleen Finbar, maar ook andere aardige mensen. De relatie tussen de twee vrienden blijkt echter niet meer wat het was.

Stannar du sȧ springer jag

1995 | Romantiek

Noorwegen 1995. Romantiek van Gunila Ambjörnsson. Met o.a. Kim Anderzon, Johan Rabaeus, Staffan Kihlbom, Basia Frydman en Pia Johansson.

Anna is een gescheiden, zelfzekere, onafhankelijke vrouw van vijfenveertig. Enkel op het vlak van de liefde wil het niet lukken. Na vijf jaar heeft haar laatste vriend, Sten (Rabaeus) haar laten zitten, net nu ze een huis ge[KA3]erfd heeft waaraan nog heel wat moet gebeuren. Ze plaatst, op aanraden van vriendinnen, een annonce in de hoop een goede timmerman aan de haak te slaan. Maar dat loopt niet van een leien dakje. Een oppervlakkige romantische komedie waarin wel heel wat levenslessen vervat zitten (vooral langs vrouwelijke kant). Het minste dat je kan zeggen is dat de film ernorm 'man- onvriendelijk' is. Een leuk niemendalletje geschreven door regisseur Ambjörnsson. Fotografie van Hakan Holmberg. Dolby Stereo S.R. Digital.

Interdevotchka

1989 | Drama

SU/Zweden 1989. Drama van Pyotr Todorovsky. Met o.a. Elena Yakovleva, Tomas Laustiola, Larisa Malevannaya, Anastasiya Nemolaeva en Ljubow Polischtschuk.

Een verpleegster in Leningrad (dat tegenwoordig weer St. Petersburg heet) schnabbelt als hoertje, trouwt met een Zweedse klant voor een paspoort en een beter leven. Zij trekt met hem naar het 'beloofde land' maar krijgt er spoedig heimwee naar de Sovjetunie en haar moeder. Tragisch, zwaar op de hand, veel te lang, met een beetje maatschappijkritiek en wat inside- information over prostitutie, een beroep dat officieel niet bestaat onder een communistisch regime. Scenario van Vladimir Kunin. Camerawerk van Valeri Shuvalov.

Alska Mej!

1986 | Drama

Zweden 1986. Drama van Kay Pollak. Met o.a. Anna Linden, Lena Granhagen, Thomas Fryk, Tomas Laustiola en Hans Sträät.

Een onstuimig en 'onaangepast' tienermeisje belandt na diverse opvoedingstehuizen bij een pleeggezin. Haar nieuwe pleegouders en hun zoon trachten, ieder op hun eigen wijze, haar te 'temmen'. De aanvallen van razernij evolueren uiteindelijk in een verzoening. Linden acteert met zelfvertrouwen en overtuiging en zorgt er voor dat ja als kijker sympatiseert met het meisje Sussie, zelfs tijdens haar meest onverbeterlijke momenten. Ook bekend als LOVE ME!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tomas Laustiola op televisie komt.

Reageer