Vladimir Kunin

1927 -2011 Scenarist

Vladimir Kunin (1927-2011) is scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Rebro Adama

1990 | Komedie

SU 1990. Komedie van Vyacheslav Krishtofovich. Met o.a. Inna Churikova, Marya Golubkina, Andrei Tolubeyev, Andrei Kasyanov en Yelena Bogdanova.

Een verhaal over een grootmoeder, een moeder en twee dochters die samenwonen. Ze hebben veel dingen met elkaar gemeen: ze zijn bijzonder vriendelijk van aard, en ze kunnen het geen van allen vinden met hun man. Het scenario is van Vladimir Kounine naar de novelle van A. Kouratkine (Vrouwenhuis). Het camerawerk is van Pavel Lebedev. Meervoudig bekroond op kleine festivals. Derde speelfilm van de regisseur.

Interjewotschka

1989 | Drama

Rusland/Zweden/SU 1989. Drama van Pjotr Todorowski. Met o.a. Anastasija Nemoljajewa, Thomas Laustiola en Jelena Jakowlewa.

De knappe verpleegkundige Tatjana verdient erg weinig met haar werk in een Leningradse kliniek. Daarom werkt zij 's nachts als prostituee voor buitenlandse gasten. Op een dag wordt zij door een Zweedse stamgast ten huwelijk gevraagd. Om de reis naar het paradijs te kunnen maken, heeft ze echter de handtekening nodig van haar vader, die op jonge leeftijd van haar moeder scheidde en sindsdien aan lager wal geraakt is

Interdevotchka

1989 | Drama

SU/Zweden 1989. Drama van Pyotr Todorovsky. Met o.a. Elena Yakovleva, Tomas Laustiola, Larisa Malevannaya, Anastasiya Nemolaeva en Ljubow Polischtschuk.

Een verpleegster in Leningrad (dat tegenwoordig weer St. Petersburg heet) schnabbelt als hoertje, trouwt met een Zweedse klant voor een paspoort en een beter leven. Zij trekt met hem naar het 'beloofde land' maar krijgt er spoedig heimwee naar de Sovjetunie en haar moeder. Tragisch, zwaar op de hand, veel te lang, met een beetje maatschappijkritiek en wat inside- information over prostitutie, een beroep dat officieel niet bestaat onder een communistisch regime. Scenario van Vladimir Kunin. Camerawerk van Valeri Shuvalov.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vladimir Kunin op televisie komt.

Reageer