Sanae Nakahara

Acteur

Sanae Nakahara is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Nemureru Bijo

1969 | Drama

Japan 1969. Drama van Kozaburo Yoshimura. Met o.a. Takahiro Tamura, Yoshiko Kayama, Kikko Matsuoka en Sanae Nakahara.

Een oudere romanschrijver wijdt zich samen met twee vrienden van zijn eigen leeftijd aan het bezoeken van een soort bordeel, waar alleen maar jonge meisjes zijn die verslaafd zijn aan de drugs, zodat ze voortdurend lijken te slapen. De klanten, die allen oud zijn, mogen hen slechts bekijken of liefkozen. Een van de schandelijke en smerige psycho-drama's, zoals er veel tussen 1960 en 1970 in Japan gemaakt zijn; dit keer dan ook nog geschreven door de regisseur Kanet Shindo.

Makka na Umiga Yonderuze

1965 | Avonturenfilm

Japan 1965. Avonturenfilm van Akinori Matsuo. Met o.a. Tatsuya Watari, Hideaki Nitani, Sanae Nakahara en Chieko Matsubara.

Een zeeman in de koopvaardij die net in rang is bevorderd, maakt voor het eerst een reis op het schip van zijn broer en ontdekt dat deze is verwikkeld is in een louche smokkelaffaire. Avonturenfilm zonder veel inhoud die echter toch de moeite waard is.

Kunoichi Ninpo

1965 | Avonturenfilm, Historische film

Japan 1965. Avonturenfilm van Sadao Nakajima. Met o.a. Mari Yoshimura, Sanae Nakahara, Yumiko Nogawa en Minoru Oki.

Vijf jonge vrouwen worden naar de slaapkamer van een leenheer geleid om het nageslacht van laatstgenoemde veilig te stellen; zijn vrouw is namelijk onvruchtbaar. Avonturenfilm die historisch gezien van grote waarde is.

Kaniko sen

1953 | Drama

Japan 1953. Drama van Sô Yamamura. Met o.a. Sô Yamamura, Sumiko Hidaka, Masayuki Mori, Shin Morikawa en Sanae Nakahara.

Een aangrijpend sociaal drama over een opstand van arme vissers die in onmenselijke omstandigheden werken op gigantische fabrieksschepen. Een persoonlijke triomf voor Yamamura, die niet alleen het scenario schreef en regisseerde, maar ook de hoofdrol voor zijn rekening nam. Ook bekend als THE CRAB-CANNING SHIP.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sanae Nakahara op televisie komt.

Reageer