Elio Pandolfi

Acteur

Elio Pandolfi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Un uomo di razza

1987 | Drama

Italië 1987. Drama van Bruno Rasioa. Met o.a. Philippe Leroy, Mino Bellei, Elio Pandolfi en Bruno Corazzari.

Zestiger Giulio Romani (Leroy) gaat terug naar Italië, nadat hij zijn hele leven als ingenieur in Afrika heeft gewerkt. In de 'beschaafde' wereld kan hij zijn draai niet vinden. In Afrika heeft hij een Ethiopische vrouw achtergelaten, met wie hij een dochter heeft. Zij vraagt hem dringend te komen, maar als hij in Afrika aankomt is zij gestorven tijdens een epidemie. Hij blijft in Afrika om voor zijn dochter te zorgen en hulpbehoevende mensen te helpen. Een goed bedoelde film, die met een meer ervaren regisseur een stuk interessanter zou zijn geweest.

Amore Formula 2

1971 | Muziek, Sportfilm

Italië 1971. Muziek van Mario Amendola. Met o.a. Mal, Giacomo Agostini, Lino Banfi en Elio Pandolfi.

Van twee bevriende coureurs zegt de een, na een ongeluk, het racen vaarwel. Hij wordt een succesvolle zanger. Hun vriendschap komt onder druk te staan als ze op dezelfde vrouw verliefd worden. De film moest het hebben van de populariteit van zanger Mal en wereldkampioen motorrijden Agostini. Het script is te verwaarlozen, evenals het acteren.

Per qualche dollaro in meno

1966 | Western

Italië 1966. Western van Mario Mattoli. Met o.a. Lando Buzzanca, Elio Pandolfi, Gloria Paul, Lucia Modugno en Angela Luce.

Een puin-film; dit moet een humoristische spaghetti- western voorstellen, maar de rillingen lopen de westernfan over de rug. Vianello weet zijn onnozele neef Buzzanca zover te krijgen dat deze doet alsof hij een misdadiger is zodat er een prijs op zijn hoofd wordt gezet. Dan kan Vianello de premie innen, om het geld dan weer aan de pokertafel te verliezen. Verschrikkelijke nonsens.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elio Pandolfi op televisie komt.

Reageer