Maria Romano

Acteur

Maria Romano is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Womens Prison Massacre

1985 | Drama, Erotiek

Frankrijk/Italië 1985. Drama van Gilbert Roussel. Met o.a. Laura Gemser, Gabriele Tinti, Lorraine de Selle, Ursula Flores en Maria Romano.

Een zeer smakeloze exploitation-film voor de videomarkt, met een Engelse titel en afgrijselijk gesynchroniseerd. Gemser speelt een journaliste à la Walraff die in een door een corrupte officier van justitie opgezette val loopt en onschuldig in de gevangenis terechtkomt. Vier manlijke gevangenen onder aanvoering van Tinti dringen de gemengde afdeling binnen waarna een beleg begint. De officier van justitie komt met een grote politiemacht aanzetten voor de slotconfrontatie. Een vreselijke film.

Laura ... a 16 anni mi dicesti si

1983 | Romantiek

Italië 1983. Romantiek van Alfonso Brescia. Met o.a. Carmelo Zappulla, Maria Romano en Biagio Pelligra.

Deze liefdesgeschiedenis is vrij ontroerend. Het verhaal speelt zich af in Pozzuoli, Napels, en gaat over een jonge visser en de zestienjarige Laura, gespeeld door Romano, die vreselijk verliefd zijn op elkaar. Haar rijke familie verzet zich tegen hun relatie en gaat zelfs zo ver dat ze de arme visser een aframmeling geven. Het jonge stel loopt weg en gaat op aanraden van hun beste vriend naar Venetië. Hun moeilijkheden zijn echter nog niet voorbij, maar worden aan het einde gelukkig opgelost. De vertolking is middelmatig en de film bevat enkele Napolitaanse liederen, maar de kijker zal met de jonge geliefden sympathiseren.

L' Ultimo guerriero

1983 | Sciencefiction

Italië 1983. Sciencefiction van Romolo Guerrieri. Met o.a. William Mang, Woody Strode, Marina Costa, Harrison Muller en Margi Newton.

Een van die slechte films die je zo dolgraag weer zou vergeten. Deze SF-film speelt na een nucleaire holocaust. De paar bevoorrechte ongeschondenen jagen als tijdverdrijf op de besmette massa's totdat deze op zijn, waarop zelfs gezonde mensen tot doelwit worden gemaakt. Een groep 'goeien' probeert de jagers tegen te houden door hun hoofdkwartier aan te vallen. Alles aan deze film is verschrikkelijk en voor uw eigen bestwil kunt u hem maar beter mijden.

Thor il conquistatore

1982 | Fantasy, Horror, Actiefilm

Italië 1982. Fantasy van Anthony Richmond. Met o.a. Conrad Nichols, Maria Romano, Malisa Lang, Raf Falcone en Christopher Holm.

De legende van Thor, de dondergod, opgevoed door Etna nadat Gunt zijn ouders had gedood. Hij heeft een groot gevoel voor rechtvaardigheid en hij wil zijn volk het gouden zaad geven, zodat er geen honger meer zal zijn. Daartoe moet hij vechten tegen de slechte krachten, die al het lijden veroorzaken. Afgezien van het slechte spel is er in deze film genoeg romantiek, actie en avontuur te beleven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maria Romano op televisie komt.

Reageer