Jason Williams

Acteur, Producer

Jason Williams is acteur en producer.
Er zijn 7 films gevonden.

Dead Zone 3: Steel Horse War

1990 | Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Douglas Bronco. Met o.a. Jason Williams, Robert Random, Barne Suboski, Juanita Ranney en Rusty Cooper.

VV.

Danger Zone III: Steel Horse War

1990 | Misdaad, Actiefilm, Western

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Douglas Bronco. Met o.a. Jason Williams, Robert Random, Barne Subkoski, Juanita Ranney en Rusty Cooper.

Een jongetje (Browns) leest een CREEPSHOW-achtig stripboek en we zien de held, opnieuw Wade Olsen (weer gespeeld door Williams, die ook film produceerde), ex-smeris. Zijn liefje werd vermoord door boosaardige biker Reaper (Random). Het duurt niet lang vooraleer Wade met zijn helicopter Reaper achterna zit, die nu met zijn bende op zoek blijkt te zijn naar verborgen goudschat. Bizar mengsel van biker-film uit de jaren 1960 en traditionele western, met mooie woestijnfotografie van Daniel Yarussi. Williams speelt overtuigend de eenzaat die warempel een gekwetste, verdwaalde hond op sleeptouw neemt.

Danger Zone 2

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Geoffrey G. Bowers. Met o.a. Jason Williams en Robert Random.

VV.

Vampire at Midnight

1988 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 1988. Horror van Gregory McClatchy. Met o.a. Jason Williams, Gustav Vintas, Lesley Milne, Esther Elise en Jeanie Moore.

Een humeurige speurder onderzoekt moorden, waarbij de slachtoffers het bloed uit het lijf is gezogen. De bedoeling is dat je je blijft afvragen of hier sprake is van echte vampiers, maar je moet tot de knieën door seks, geweld en muziek- video's waden voor je het antwoord te weten komt.

Danger Zone

1987 | Thriller

Verenigde Staten 1987. Thriller van Henry Vernon. Met o.a. Robert Canada, Jason Williams, Kriss Braxton, Dana Dowell en Jamie Ferreira.

VV.

Cheerleaders Wild Weekend

1979 | Erotiek

Verenigde Staten 1979. Erotiek van Jeff Werner. Met o.a. Kristine DeBell, Jason Williams, Anthony Lewis, Ann Wharton en Janet Blythe.

Tam, erotisch werkje over jonge, hitsige [KL]cheerleaders[KLE], die op weg naar een cheerleaders-wedstrijd door gesjeesde sportlieden worden gekidnapt. Blote borsten-show te midden van clich[KA1]e-figuren: de slechten zijn slecht en krijgen hun verdiende loon, wie lesbisch is, wordt gestraft; wie probeert aan te randen, schiet in zijn eigen voet en wie gluurt, mag geen wip maken. Flauwe niet-geslaagde poging om in te haken op het aloude Cheerleaders-thema, en waarin DeBell (ALICE IN WONDERLAND) en William (FLESH GORDON) de attracties moeten vormen.

Flesh Gordon

1974 | Komedie, Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1974. Komedie van Michael Beveniste en Howard Ziehm. Met o.a. Jason Williams, Suzanne Fields, Joseph Hudgins, William Hunt en John Hoyt.

De ruimteheld van Alex Raymond gaat in de slag met de [KL]galactische[KLE] keizer Wang, die seksstralen op de aarde heeft gericht, waardoor overal oncontroleerbare orgie[KA3]en losbarsten. Een sekskomedie dus, vandaar `Flesh` i.p.v. Flash Gordon. De beste grap (de transformatie van karakters en situaties uit de Flash Gordon-ruimtemythologie in termen van porno) is binnen vijf minuten finaal versleten; de film moet dan nog beginnen. Het parodiëren van iets dat zelf al een parodie is, blijft een riskante zaak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jason Williams op televisie komt.

Reageer