Michael Schanze

Acteur

Michael Schanze is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Laß' das - ich haß' das

1983 | Komedie

Duitsland 1983. Komedie van Horst Hächler. Met o.a. Beatrice Richter, Michael Schanze, Gunther Philipp, Katja Wolf en Karl Lieffen.

Een onderneming die kolenmijnen exploiteert, probeert de boerderij van Beate en haar twee ooms te kopen. Medewerker Dieter slaagt hier bijna in, maar door zijn liefde voor Beate komt hij in het andere kamp. Als komedie bedoeld natuurbeschermings-engagement. Een uiterst bescheiden milieufilm.

Was geschah auf Schloß Wildberg

1972 | Drama

Duitsland/Oostenrijk 1972. Drama van Franz Antel. Met o.a. Michael Schanze, Fritz Wepper en Christian Wolff.

Wegens autodiefstal is Christian veroordeeld tot een taakstraf bij staatsbosbeheer. Hij krijgt zijn leven weer op de rails en wordt verliefd op de mooie Marianne, maar dan duikt zijn criminele maat Momme op en de ellende begint.

Außer Rand und Band am Wolfgangsee

1971 | Muziek, Komedie

Duitsland/Oostenrijk 1971. Muziek van Franz Antel. Met o.a. Heidi Hansen, Ernst Schütz, Paul Löwinger, Waltraut Haas en Gunther Philipp.

De poging van pulpregisseur Antel om een vlotte popfilm te maken lijkt echter meer op een operette-achtig product en de titel ophangen aan de Duitse titel van de twaalf jaar ervoor uitgekomen film van Bill Haley ROCK AROUND THE CLOCK (= Außer Rand und Band) helpt ook niet echt. Het dunne verhaaltje gaat over de arme studente Hansen, die een hotel erft, dat echter een vervallen gebouw met een oude ober blijkt te zijn. Ze bouwen het om tot een flitsend pophotel met de weinig originele naam 'Schwarzen Rössl'. Mag ook gemist worden. Scenario van Kurt Nachmann, camerawerk van Siggi Held.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Schanze op televisie komt.

Reageer