Michael Paul Girard

Regisseur, Componist

Michael Paul Girard is regisseur en componist.
Er zijn 8 films gevonden.

Secret pleasures

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Michael Paul Girard. Met o.a. Ahmo Hight, Kim Yates en Nikki Fritz.

Witchcraft 9: Bitter Flesh

1996 | Horror

Verenigde Staten 1996. Horror van Michael Paul Girard. Met o.a. Landon Hall, David Byrnes, Stephanie Beaton en Mikul Robins.

VV.

The Lady in Blue

1996 | Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Michael Paul Girard. Met o.a. Kira Reed, Larry Gund, Steve Long, Jon St.Ives en Jyl Dillon.

De bloedmooie Carla is politieagente, voorzien van een badge, een fantastisch lichaam en het beroemde vrouwelijke instinct. Welke man droomt er niet van door haar opgepakt, gefouilleerd en ondervraagd te worden. Als zij foto's te zien krijgt van een slachtoffer die in zijn achterwerk is geschoten, gaat zij samen met inspecteur Dickenson doortastend aan de slag. Al snel raken zij beiden verstrikt in een opwindend web van overspel, waarbij Carla haar schimmige nachtclubverleden zal moeten onthullen om de zaak tot een goed einde te brengen

Different strokes

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Michael Paul Girard. Met o.a. David Millbern, Bentley Mitchum en Dana Plato.

Jack heeft alles. Hij ziet er goed uit, heeft een huis in de heuvels van Hollywood, een goede baan als fotograaf en een beeldschone vriendin. Helaas verandert Jacks relatie met zijn vriendin Jill als de aantekkelijke art director Jill Martin in hun leven komt en haar lesbische gevoelens voor Jill toont. Als Jack erachter komt dat zijn vriendin ook meer gevoelens voor deze vrouw heeft, kan hij zijn jaloezie niet verbergen

Witchcraft 7: Judgement Hour

1995 | Horror

Verenigde Staten 1995. Horror van Michael Paul Girard. Met o.a. David Byrnes, April Breneman, Alisa Christensen, John Cragen en Loren Schmalle.

VV.

Shadow dancer

1995 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Thriller van Michael Paul Girard en Stanley Lee. Met o.a. Jack van Landingham, Cara van Landingham, John McCafferty, Kim Dawson en April Breneman.

April en haar vriend Nick verdienen de kost op een wel heel bijzondere manier. April ziet haar stripteaseshows tijdens vrijgezellenfeestjes slechts als een manier om de huur te kunnen betalen, maar Nick daarentegen ziet zijn shows meer als een avontuur. Wanneer hij de wellustige stewardess Christy tegenkomt, helpt hij haar bij het verstoren van het aankomende huwelijk van haar ex-vriend Boy en zijn verloofde Yvonne. Eerst verleidt Christy Nick met haar lichaam en vervolgens met geld. Ze wil dat Nick vrijt met Yvonne in de douche en dit dan opneemt op video. Nick aanvaardt dit voorstel, maar wordt verliefd op Yvonne en weigert de beruchte tape aan Christy te overhandigen. Dit laat Christy niet op zich zitten

Different Strokes

1993 | Erotiek

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Michael Paul Girard. Met o.a. Dana Plato, Bentley Mitchum, Landon Hall en David Milbern Rich.

De moeizame, niet onknappe vriendin van een bedrijvige fotograaf heeft lesbische gevoelens. Als een macho modestylist opdaagt met zijn lekkere vriendin valt zijn oog onmiddellijk op haar, maar zij valt op zijn vriendin. Onbenullig, goedkoop gemaakt seksfilmpje dat elk wat wils wil bieden en net doet alsof de makers het wiel hebben uitgevonden.

Getting Lucky

1990 | Actiefilm, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Michael Paul Girard. Met o.a. Steven Cooke, Lezlie Z. McCraw en Rick McDowell.

Tieneractie-komedie waarin twee jongens, de ene een zachtaardige knaap, de andere een macho-type, om hetzelfde meisje strijden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Paul Girard op televisie komt.

Reageer