Sonja Visser is editor.
Er zijn 6 films gevonden.

De Brief voor Sinterklaas

2019 | Familiefilm, Jeugdfilm

Nederland 2019. Familiefilm van Lucio Messercola. Met o.a. Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Roel Dirven, Bo Burger en Pamela Teves.

Jeugdfilm waarin Sinterklaas een tekort aan Pieten heeft, en daarom gaat hij tijdens de officiële Pietendag op zoek naar versterkingen. De tiener Sem ziet zijn kans schoon.

Sinterklaas en de pepernoten chaos

2013 | Familiefilm

Nederland 2013. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Tony Neef, Pamela Teves, Hetty Heyting, Gerard Joling en Wim Rijken.

Jeugdfilm van Martijn van Nellestijn

Joris en Boris en het geheim van de tempel

2012 | Familiefilm

Nederland 2012. Familiefilm van Martijn van Nellestijn en Aram van der Rest. Met o.a. Frederik de Groot, Martijn van Nellestijn en Richard de Ruijter.

Jeugdfilm van Martijn van Nellestijn en Aram van de Rest over geheimzinnige erfenis.

Sinterklaas en het Pakjes Mysterie

2010 | Familiefilm

Nederland 2010. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Frans Bauer, Richard de Ruijter, Wieteke van Dort, Hetty Heyting en Inge Ipenburg.

Sinterklaas komt al tijdens de zomer naar Nederland voor een geheim bezoek, maar dan wordt hij bijna ontdekt. Derde deel uit de kinderfilm serie.

Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot

2009 | Familiefilm

Nederland 2009. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Liz Snoyink, Aad van Toor, Frederik de Groot, Inge Ipenburg en Gerard Joling.

Vorig jaar kwamen er meer dan 300 duizend bezoekers naar Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek. Aan de formule is niets veranderd. Weer wordt er geschmierd door de acteurs, wordt in krakkemikkige dialogen alles nog eens uitgelegd (‘De deur is op slot!’, ‘Dan kunnen we er niet meer uit!’), weer is er de onvermijdelijke niet-zo-sluikreclame en de parade van BN’ers als Frans Bauer en Gerard Joling en gepensioneerde kindervrienden als Adriaan (zonder Bassie) en Tante Til (Familie Knots).

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek

2008 | Familiefilm

Nederland 2008. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Robert-Jan Wik, Pamela Teves, Harold Verwoert, Hetty Heyting en Ben Cramer.

In Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek wordt de goedheiligman gedrogeerd door Carel Struyken (The Adams Family) , die vervolgens de enge Dr. Brein (Pamela Teves) tot nieuwe sint benoemt. De beïnvloedbare doelgroep komt met rare ideeën de bioscoop uit: naast opzichtige reclame leren kinderen dat sommige dingen ‘desnoods’ met geweld opgelost moeten worden en dat Rita Verdonk minister-president is.