Susan Douglas

Acteur

Susan Douglas is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Five

1951 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1951. Sciencefiction van Arch Oboler. Met o.a. William Phipps, Susan Douglas, James Anderson, Charles Lampkin en Earl Lee.

Intrigerende, originele film van de hand van de beroemde radioschrijver/-regisseur Oboler, over de vijf overlevenden van een nucleaire holocaust. Er wordt nogal wat in gepraat - soms zelfs wordt de aandacht sterk gericht op het verzorgde proza - maar desondanks zeker een interessant produkt. Opgenomen in en om Obolers Frank Lloyd Wright-huis.

Lost Boundaries

1949 | Drama

Verenigde Staten 1949. Drama van Alfred L. Werker. Met o.a. Beatrice Pearson, Mel Ferrer, Richard Hylton, Carleton Carpenter en Susan Douglas.

Een negerfamilie gaat voor blank door in een stadje in New England, totdat hun afkomst duidelijk wordt. Een van de eerste films over het rassenprobleem; niet slecht.

The Private Affairs of Bel Ami

1947 | Romantiek, Drama

Verenigde Staten 1947. Romantiek van Albert Lewin. Met o.a. George Sanders, Angela Lansbury, Ann Dvorak, Frances Dee en Albert Bassermann.

Hartenbreker Sanders is vastberaden carrière te maken en de sociale ladder te bestijgen in het Parijs van het fin de siècle. Vrouwen zijn voor hem de sleutel tot het succes: hij krijgt een baantje bij een krant en huwt de rijke weduwe van de oprichter; daarna probeert hij door te dringen in adellijke kringen, maar in zijn blinde ambitie moet hij de ware liefde ontberen van Lansbury. Een keur van sterren die prachtig spelen, passeert de revue. Naar het verhaal Bel Ami van Guy de Maupassant, tot scenario bewerkt door de regisseur. Mooi camerawerk van Russell Metty.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Susan Douglas op televisie komt.

Reageer