Roger Kabler is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tales From The Crypt: Whirlpool

1994 | Horror, Thriller, Komedie

Verenigde Staten 1994. Horror van Mick Garris. Met o.a. Rita Rudner, Richard Lewis, Blake Clark, Ria Coyne en Michael Gregory.

Rolanda (Rudner) was ooit de beste tekenaarster van het griezelstripblad [KL]Tales From The Crypt[KLE], maar omdat er niets creatiefs meer uit haar handen komt, wordt ze ontslagen door Vern (Lewis), de hoofdredacteur. Die catastrofale dag mag ze gelijk weggaan. `s Avonds keert ze terug naar de redactie; ze is dronken en ze schiet Vern neer. Daarop valt vrijwel onmiddellijk de politie binnen en doorzeeft haar met kogels. Dan ontwaakt ze alsof het een nachtmerrie betrof en beleeft ze opnieuw deze rampzalige dag. Een mislukte parodie op het stripblad uit de titel dat ten grondslag lag aan deze tv-serie met elementen uit de schoolmakende film GROUNDHOG DAY (1993) van Harold Ramis met Bill Murray. Het scenario van Al Katz en Gilbert Adler, die de serie produceerden, is warrig en bevat teveel inside-jokes. Het camerawerk is van Rick Bota. Aflevering 3 van het zesde seizoen, nummer 68 van 93. Dolby Surround.

Alligator Eyes

1990 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1990. Drama van John Feldman. Met o.a. Annabelle Larsen, Roger Kabler, Mary McLain, Allen McCullough en John MacKay.

Ze leek zo onschuldig. Als de drie goede vrienden Robbie, Lance en Marjorie tijdens een gezamenlijke reis een liftster meenemen, kunnen ze niet vermoeden wat hen te wachten staat. Pauline, de liftster, is blind en gebruikt haar tragische levensverhaal om de jongens te versieren en de sympathie van Marjorie op te wekken. Pauline werd als kind mishandeld, verloor haar ouders en werd blind. Ze werd grootgebracht door een psycholoog en is nu bezeten door wraakgevoelens en het geheim van het mysterieuze Atlantis. Ze is vastbesloten achter de identiteit van de veroorzaker van haar onheil te komen. Met behulp van de psycholoog zal ze hem vinden en zijn gruwelijke dood bewerkstelligen. Het reisje van Robbie, Lance en Marjorie verloopt dus heel anders dan gepland. In een bloedstollende climax blijkt dat het bloedige relaas van Pauline een onverwachte wending neemt, die niet veel goeds brengt